Gå til indhold
Kvinde klikker på computer

Diplom i ledelse online

Vil du videreuddanne dig på en fleksibel måde? Så tag dit diplommodul eller hele diplomuddannelsen i ledelse online.

Onlineforløbet er for dig, der gerne vil have en videreuddannelse, som passer ind i din hverdag. Du kan fx have et travlt arbejde, bo langt fra uddannelsesinstitutionen eller have mindre børn.

Du har mulighed for både at tage en hel diplomuddannelse online eller blande onlinemoduler med almindeligt fremmøde i hold.

Fleksibelt studie med samme høje faglighed

Tager du diplom i ledelse online, får du samme udviklende dialoger og processer, som vi er kendte for at skabe i vores klassiske (face-face) undervisning. Gennemgående vil du blive mere opmærksom på dine egne handlinger som leder.

Du får et fleksibelt studie med samme høje faglighed, hvor modulerne samlet set giver dig et stærkere fundament at stå på som leder med modet til at handle.

Niveauet og litteraturen er den samme som ved den fysiske undervisning. Med inspiration fra teorien og undervisningen gennemgår og træner du en række ledelsesmæssige tænkeværktøjer og greb, som kvalificerer dig til at håndtere din ledelsespraksis med mere omtanke og lethed.

Onlineundervisningen gav mig en større grad af fleksibilitet. Jeg kunne lettere og i højere grad tilpasse studiet mit arbejde. Der var god plads til fælles dialog og refleksion
, studerende på online diplom i ledelse

Læs når det passer dig

Onlineforløbet er en blanding af selvstudie og virtuel deltagelse med fastlagte online mødetidspunkter i form af webinarer og studiegruppedage. Selvstudiet foregår ved, at du får læsestof, videoer, opgaver m.m., som du kan tilgå, når det passer dig.

Undervisningen foregår i et aktivt onlinelæringsmiljø, hvor du er i kontinuerlig kontakt med underviserne og dine medstuderende og arbejder med opgaver og faglige emner, som motiverer og udvikler din ledelsesfaglighed.

Q&A

Onlineuddannelsens indhold

Vi tilbyder de tre obligatoriske moduler og et valgmodul som onlineforløb i efteråret 2021. I 2022 udbyder vi også alle tre obligatoriske moduler. De tre moduler har opstart mandag 31/1 2022. Derudover udbyder vi to valgmoduler: Kommunikation og organisation med opstart mandag 31/1 2022 samt Strategisk ledelse med opstart efter påske. Hold øje her på hjemmesiden, fordi du allerede fra begyndelsen af august 2021 kommer til at kunne kan tilmelde dig modulerne (holdene bliver hurtigt fyldt op).

Se under hvert modul, hvornår det starter. Der vil komme flere onlinemoduler til som valgfag og afgangsprojekt. Hold øje med opdateringer på siden her.

Om undervisning og eksamen

På diplom i ledelse online får du:

  • Et undervisningsforløb, der er fleksibelt og samtidig giver dig de sociale og gensidigt reflekterende elementer.
  • En unik og varieret læringsportefølje med engagerede undervisere, som inspirerer til udvikling.
  • Et lille hold (max. 20 deltagere), hvor I lærer hinanden godt at kende og hjælper hinanden i jeres fælles kompetenceudvikling.
  • En online læringsplatform, som du fleksibelt kan tilgå og finde planer, artikler, opgaver og læringsvideoer.

Undervisningen er struktureret som:

  • 6 webinarer, hvor vi mødes online med undervisning, dialog og øvelser i virtuelle grupperum.
  • 1 individuel coachende samtale á 45 min. med en underviser til at understøtte din kompetenceudvikling under forløbet.
  • Opgaver til hvert tema, som bearbejdes virtuelt med en studiegruppe eller individuelt. Her får du lejlighed til i et læringsfællesskab at arbejde med teksterne og knytte dem til jeres egen ledelsespraksis.
  • Vejledning på din eksamensopgave.

Eksamensformen har et indbygget lærende element og afholdes oftest som en kombinationseksamen med en afprøvning i egen ledelsespraksis og/eller en skriftlig opgave fx refleksionsopgave og opfølgende mundtlig eksamen.

Praktisk

Det kræver ikke særlige tekniske forudsætninger for dig at kunne deltage, og hvis der er noget, du er i tvivl om, får du hjælp. Den virtuelle del af undervisningen kræver blot internetadgang og et elektronisk device (computer, telefon eller iPad med kamera evt. med mikrofon indbygget eller et par høretelefoner).

Kontakt

Ellen Wolgau

Adjunkt

+45 22 63 36 36