Gå til indhold

Information om coronavirus

Studerende til undervisning

Videreuddannelser

Få nye kompetencer og styrk din faglighed.

Vi har mange forskellige videreuddannelser, lige fra en fuld diplom-, akademi- eller efteruddannelse, til enkeltkurser og moduler.

Med en videreuddannelse fra Københavns Professionshøjskole får du ny viden og nye kompetencer, som virker i praksis, og som skaber værdi for både dig, din arbejdsplads og velfærdssamfundet.

På Københavns Professionshøjskole tilbyder vi samfundsrelevante videreuddannelser af høj kvalitet, som er funderet i toneangivende forskning og god praksis i professionerne. Undervisningen varetages altid af dygtige og erfarne undervisere.

Videreuddannelse under coronakrisen

Vi forventer at kunne genoptage den fysiske undervisning fra slutningen af august. Hvis situationen mod forventning viser sig at være anderledes – og vi ikke kan mødes fysisk – vil undervisning, vejledning og eksamener blive gennemført online, i mindre studiegrupper eller lignende.

Akademiuddannelser

Akademiuddannelse er kompetencegivende efteruddannelser på niveau med korte videregående uddannelser. Med en akademiuddannelse kan du specialisere dig inden for en gren af dit arbejdsfelt.

Diplomuddannelser

Diplomuddannelser er formelt kompetencegivende uddannelser på bachelorniveau. Med en diplomuddannelse løfter du din eksisterende viden og kvalificerer dig til at løse nye opgaver.

Efteruddannelser

Efteruddannelser dækker over enkeltfag, b.la. på læreruddannelsen, og en række specialuddannelser på sundhedsområdet samt voksenunderviseruddannelsen.

Kurser

Københavns Professionshøjskole tilbyder en lang række kurser inden for emner som pædagogik, didaktik, socialt arbejde, ledelse og sundhed mm.

Konsulentydelser

Skræddersyet uddannelse og konsulentydelser er til jer, der vil udvikle jeres organisation gennem et forløb baseret på evidens, viden og en tæt kobling til praksis.