Gå til indhold
Fysioterapeut med borger

Videreuddannelse for SOSU-assistenter og SOSU-hjælpere

Er du klar til faglig udvikling og mere ansvar på jobbet? Få inspiration til videreuddannelse for dig som SOSU.

Som SOSU har du gode muligheder for at udvikle dig fagligt. Her på siden har vi forsøgt at tydeliggøre nogle af de specialiseringsmuligheder, som Københavns Professionshøjskole tilbyder, og som er oplagte for dig som SOSU.

Borgernær sundhed

Få endnu flere redskaber til at arbejde professionelt i det borgernære sundhedsvæsen fx i hjemmeplejen eller på plejehjem.

Moduler

Demens

Få faglig ballast til at indgå i tværfagligt samarbejde om borgere med demens.

Moduler

Psykosocial rehabilitering og psykiatri

Får et mindset og refleksive redskaber, som styrker dit arbejde med rehabiliterende indsatser.

Pårørendesamarbejde

Få mere viden om og metoder til kvalificeret kommunikation med pårørende og netværk omkring patienter.

Moduler

Vejledning og kommunikation

Få redskaber til at styrke samarbejdet med borgere, kolleger, elever, samarbejdspartnere og andre aktører, som du kommunikerer med eller skal vejlede.

Moduler

Akademiuddannelser

De fleste af de muligheder, vi præsenterer her på siden, hører under akademiuddannelsen i sundhedspraksis eller akademiuddannelsen i socialt arbejde. Du kan tage et enkelt modul på en af uddannelserne, eller du kan tage en hel akademiuddannelse. Læs om de to akademiuddannelser her.

Økonomisk støtte

Kontakt

Marie-Louise Sederberg

Chefkonsulent

+45 51 38 05 84

Gry Segoli

Lektor

+45 51 63 27 24

Gode muligheder for videreuddannelse for SOSU’er

Som SOSU-assistent eller SOSU-hjælper har du gode muligheder for at specialisere dig, udvikle dig fagligt og komme nye steder hen i dit arbejdsliv, men blive i dit fag. Mange kender desværre ikke nok til mulighederne, fordi de ikke bliver italesat nok på arbejdspladserne.

Som SOSU-assistent eller SOSU-hjælper er du en attraktiv medarbejder. Der er stort behov for dig og dine kolleger, som hver dag arbejder for at gøre en forskel.

Mange arbejdsgivere er stærkt interesserede i at beholde deres kompetente SOSU’er, så vov pelsen og spørg, om du kan mulighed for faglig udvikling, hvis du er klar til at tage mere ansvar i din daglige praksis.