Genveje


Ergoterapeut 953X390

Ergoterapeut

Gør en forskel for andre menneskers hverdagsliv og fremtid - bliv ergoterapeut på Københavns Professionshøjskole

Som ergoterapeut er du med til at forme menneskers hverdag og gøre en forskel for dig selv og andre. Du arbejder både med krop og psyke, med syge og raske, med unge og gamle. Du bruger din kreativitet og personlige indsigt til at skabe løsninger, der er skræddersyet til den enkelte.

Uddannelsen

Som studerende på ergoterapeutuddannelsen udvikler du både dine faglige og personlige kompetencer. Du lærer om sundhed og sygdom og opøver færdigheder, som gør dig i stand til at støtte borgeren i at vælge, organisere og udføre de aktiviteter, der optager dem i deres hverdag. 

I løbet af uddannelsen kommer du flere gange i praktik. Her får du mulighed for at afprøve og udvikle dine terapeutiske kompetencer og din teoretiske viden. Du kan vælge mellem mange forskellige arbejdsområder, som f.eks. rehabilitering, arbejdsmiljø og ergonomi, psykiatri, genoptræning og behandling af børn.

Søg ind på uddannelsen

Læs mere om optagelse og adgangskrav her

Mere om uddannelsen

Du kan læse mere om uddannelsen, se film og læse artikler om studielivet her:

Job og karriere

Som ergoterapeut er der lav arbejdsløshed og derfor rig mulighed for at komme i job som færdiguddannet. Ergoterapeutuddannelsen åbner en bred vifte af muligheder - genoptræning, sagsbehandling, psykiatri og undervisning er blot nogle af de områder, ergoterapeuter kan arbejde inden for.

Fakta

Ergoterapeutuddannelsen tager 3½ år, herunder flere praktikophold.

På ergoterapeutuddannelsen er der både studiestart sommer og vinter.

Ansøgningsfrister

  • Kvote 1: 5. juli kl. 12.00
  • Kvote 2: 15. marts kl. 12.00
Adgangskvotienter 2019
  • Sommer: 8,0
  • Vinter: 6,5

Uddannelsessted

Du kan læse til ergoterapeut på Campus Sigurdsgade på Nørrebro. Læs om studielivet:

Kontakt

Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende uddannelsen til ergoterapeut

UCC og Metropol er blevet til Københavns Professionshøjskole
Den 1. marts 2018 fusionerede professionshøjskolerne UCC og Metropol. Hvis du bliver optaget på en af vores uddannelser fra sommeren 2018, kommer du derfor til at gå på Københavns Professionshøjskole. Med fusionen vil vi sikre stærkere faglige miljøer og skabe de bedste rammer for dit studieliv.