Gå til indhold

Campus Sigurdsgade

Campus Sigurdsgade er vores næststørste campus og er suverænt størst målt på antallet af uddannelser – der er hele ni forskellige.

Der er en unik tværfaglig kultur på Sigurdsgade, hvor man mødes på tværs af uddannelserne.

Hver uddannelse har fået lov at sætte sit præg på huset, og på gangene hænger der billeder og genstande, der fortæller om professionernes historie og identitet – lige fra vores 300 år gamle jordemoderuddannelse til vores nyere katastrofe- og risikomanageruddannelse.

Hvad kan jeg læse?

På Sigurdsgade kan du læse til:

Studerende på Campus Sigurdsgade til fredagsbar

Studieliv på Campus Sigurdsgade

Faciliteter

På Campus Sigurdsgade er der mange faciliteter, som studerende frit kan bruge, når der ikke er undervisning, f.eks.:

 • Læsesale
 • Studieområder
 • Kantine
 • Bibliotek
 • Gymnastiksale

Sociale aktiviteter

Studielivet byder på mere end at læse tykke bøger. Der foregår masser af aktiviteter både på de forskellige uddannelser og i det hele taget på campus.

 • Sigurds Bar

  Sigurds Bar (Sigurds Bar på Facebook) er den ugentlige fredagsbar der har åbent fra kl. 13-03. Her kan du hygge med andre studerende, f.eks. over et spil bordfodbold eller brætspil.

 • Intro- og temafester

  I starten af hvert semester er der introfest, hvor de nye studerende kan lære de gamle bedre at kende. I løbet af hvert semester bliver der også holdt temafester, med alt fra Casino Night til Full-moon party.

 • Disaster Aid Fundraising

  Disaster Aid Fundraising (DAF) er en studenterdreven NGO, der gennem sociale arrangementer på tværs af uddannelser skaber opmærksomhed om humanitære organisationers arbejde samtidig med, at der indsamles økonomiske midler ind til verdens fattigste mennesker.

  Bliv en del af et stort frivilligt fællesskab, hvor du lærer andre humanitarister at kende, får gode venskaber og samtidig får erfaring med NGO-arbejde!

 • KP Festival

  Den første fredag i oktober hvert år giver Københavns Professionshøjskole de studerende undervisningsfri og opfordrer samtlige 20.000 studerende til at deltage i KP Festivalen – en heldagsfestival, skabt for at styrke sammenholdet på tværs af årgange og uddannelser.

Praktiske oplysninger

Du kan komme til Campus Sigurdsgade med bus, tog og metro.

Vi ligger 5 min. til fods fra Skjolds Plads Metro (M3 Cityringen), 10 min. fra Bispebjerg st. og er nabo til busstop for Linje 6A (Skjolds Plads) og Bus 42 (Jagtvej).

Campus Sigurdsgade har cykelstativer ud mod gaden.

Hvis du er i bil, kan du parkere på parkeringspladsen i gården. Der er indkørsel fra Rådmandsgade.

På alle KP’s adresser er der gode forhold for folk med handicap.

Der er bl.a. elevator, adgang for kørestole samt handicaptoiletter.

Københavns Professionshøjskole ønsker et røgfrit miljø, hvor ingen udsættes for passiv rygning, når de er på arbejde eller studie. KP er røgfrit både inde og ude.

Vil du leje et lokale på campus, skal du kontakt Udlejningsservice.

Kontakt

Kontakt Campus Sigurdsgade

Campus Sigurdsgade

Sigurdsgade 26
2200 København N

+45 70 89 09 90

OBS: Telefonnummer og e-mailadresse er til KP’s fælles reception og besvares af medarbejdere på flere adresser