Gå til indhold
Campus Sigurdsgade - Set udefra (3)

Campus Sigurdsgade

Campus Sigurdsgade er vores næststørste campus og er suverænt størst målt på antallet af uddannelser – der er hele ni forskellige.

Der er en unik tværfaglig kultur på Sigurdsgade, hvor man mødes på tværs af uddannelserne.

Hver uddannelse har fået lov at sætte sit præg på huset, og på gangene hænger der billeder og genstande, der fortæller om professionernes historie og identitet – lige fra vores 300 år gamle jordemoderuddannelse til vores nyere katastrofe- og risikomanageruddannelse.

Studerende på Campus Sigurdsgade til fredagsbar

Studieliv på Campus Sigurdsgade

Faciliteter

På Campus Sigurdsgade er der mange faciliteter, som studerende frit kan bruge, når der ikke er undervisning, f.eks.:

  • Læsesale
  • Studieområder
  • Kantine
  • Bibliotek
  • Gymnastiksale

Sociale aktiviteter

Studielivet byder på mere end at læse tykke bøger. Der foregår masser af aktiviteter både på de forskellige uddannelser og i det hele taget på campus.

Sigurds Bar er den ugentlige fredagsbar der har åbent fra kl. 13-03. Her kan du hygge med andre studerende, f.eks. over et spil bordfodbold eller brætspil.

I starten af hvert semester er der introfest, hvor de nye studerende kan lære de gamle bedre at kende. I løbet af hvert semester bliver der også holdt temafester, med alt fra Casino Night til Full-moon party.

Disaster Aid Fundraising (DAF) er en studenterdreven NGO, der gennem sociale arrangementer på tværs af uddannelser skaber opmærksomhed om humanitære organisationers arbejde samtidig med, at der indsamles økonomiske midler ind til verdens fattigste mennesker.

Bliv en del af et stort frivilligt fællesskab, hvor du lærer andre humanitarister at kende, får gode venskaber og samtidig får erfaring med NGO-arbejde!

Den første fredag i oktober – hvert år – giver Københavns Professionshøjskole de studerende undervisningsfri og opfordrer samtlige 20.000 studerende til at deltage i heldagsfestivalen, der er skabt for at styrke sammenholdet på tværs af årgange og uddannelser

Som studerende er du selv med til at præge studielivet, og ideer til aktiviteter er altid velkomne. Hvis du vil vide mere, kan du følge Facebooksiden for Campusråd Sigurdsgade. Du kan også se nogle af de studerendes Instagram-billeder fra Campus Sigurdsgade.

Studieliv på campus

Praktiske informationer

På Campus Sigurdsgade har vi uddannelserne:

Handicapforhold

Der er adgang til alle etager på Sigurdsgade via elevator i stueetagen. Ønsker du yderligere oplysninger, så kontakt KP’s reception på telefon 70 89 09 90.

Handicapforhold

På alle KP’s adresser er der gode forhold for folk med handicap.

Der er bl.a. elevator, adgang for kørestole samt handicaptoiletter.

Rygeregler

Københavns Professionshøjskole ønsker et røgfrit miljø, hvor ingen udsættes for passiv rygning, når de er på arbejde eller studie. KP er røgfrit både inde og ude.

Kontakt

Campus Sigurdsgade

Sigurdsgade 26
2200 København N

+45 70 89 09 90

OBS: Telefonnummer og e-mailadresse er til KP’s fælles reception og besvares af medarbejdere på flere adresser

Hvad kan jeg blive?

Er du i tvivl om dit studievalg? Læs om vores 23 uddannelser, tag uddannelsestesten og find den uddannelse, der passer til dig.

Leje af lokaler

Vil du leje et lokale på campus, så kan du læse mere på vores Udlejningsservice-side herunder