Gå til indhold
Campus Sigurdsgade - Cafe

Campus Sigurdsgade

Campus Sigurdsgade er vores næststørste campus og er suverænt størst målt på antallet af uddannelser – der er hele ni forskellige. Derfor er der også en unik tværfaglig kultur på Sigurdsgade, hvor man mødes på tværs af uddannelserne.

Studieliv på Campus Sigurdsgade

Hver uddannelse har fået lov at sætte sit præg på huset, og på gangene hænger der billeder og genstande, der fortæller om professionernes historie og identitet – lige fra vores 300 år gamle jordemoderuddannelse til vores nyere katastrofe- og risikomanageruddannelse.

Faciliteter

På Campus Sigurdsgade er der mange faciliteter, som studerende frit kan bruge, når der ikke er undervisning, f.eks.:

  • Læsesale
  • Studieområder
  • Kantine
  • Bibliotek
  • Gymnastiksale

Sociale aktiviteter

Studielivet byder på mere end bare at læse tykke bøger. Der foregår masser af aktiviteter både på de forskellige uddannelser og i det hele taget på campus.

Sigurds Bar er den ugentlige fredagsbar der har åbent fra kl. 13-03. Her kan du hygge med andre studerende, f.eks. over et spil bordfodbold eller brætspil. Læs mere på Sigurds Bar’s Facebook-side.

I starten af hvert semester er der introfest, hvor de nye studerende kan lære de gamle bedre at kende. I løbet af hvert semester bliver der også holdt temafester, med alt fra Casino Night til Full-moon party.

Som studerende er du selv med til at præge studielivet, og ideer til aktiviteter er altid velkomne. Hvis du gerne vil vide mere, så kan du følge Facebooksiden for Campusråd Sigurdsgade. Du kan også se nogle af de studerendes Instagram-billeder fra Campus Sigurdsgade.

Praktiske informationer

På Campus Sigurdsgade har vi uddannelserne:

Handicapforhold

Der er adgang til alle etager på Sigurdsgade via elevator i stueetagen. Ønsker du yderligere oplysninger, så kontakt KP’s reception på telefon 70 89 09 90.

Kontakt

Campus Sigurdsgade
Sigurdsgade 26
2200 København N
Tlf: 70 89 09 90
info@kp.dk
(OBS: Telefonnummer og e-mailadresse er til KP’s fælles reception og besvares af medarbejdere på flere adresser)