Genveje


Administrationsøkonom 953x390

Administrationsbachelor

Bliv godt rustet til at yde en indsats i et politisk miljø sammen med andre ildsjæle - bliv professionsbachelor i offentlig administration.

På Københavns Professionshøjskole kan du blive professionsbachelor i offentlig administration, hvor du er med til at definere din egen rolle og udfordre dig selv og din egen karriere i fremtidens Danmark. 

Ledige pladser

Der er ledige pladser på administrationsbacheloruddannelsen med start februar 2020. Læs mere her på siden

Uddannelsen

På administrationsbacheloruddannelsen lærer du om alt fra økonomi, jura, sociologisk metode, samfundsbeskrivelse, kommunikation, organisationspsykologi til evaluering og kvalitetssikring.

Som administrationsbachelor bliver du uddannet til at kunne indgå som kernemedarbejder i den offentlige forvaltning og opgavevaretagelse. Du bliver kvalificeret til at kunne håndtere kompleksiteten – både fagligt og teoretisk – i den offentlige sektors opgaveløsning.

Søg ind på uddannelsen

Læs mere om adgangskrav og om, hvordan du søger optagelse her:
Optagelse på administrationsbacheloruddannelsen

Mere om uddannelsen

Læs mere om uddannelsen, se film og læs artikler om studielivet:

Job og karriere

Som uddannet administrationsbachelor på Københavns Professionshøjskole bliver du i stand til at lave projektledelse og sagsbehandling. Dette indebærer alt fra udarbejdelse af dagsordener, mødeledelse og mødedokumentation til intern og ekstern informationsformidling. Din daglige kontaktflade vil ofte være stor, og der vil typisk være mange bolde i luften.

Uanset om du får job i kommune, region, stat, jobcentre eller skat, så vil både borgere, andre organisationer, ledelse og dine kolleger være afhængige af dine formidlingsevner. Derfor er det også vigtigt, at du allerede har – eller i løbet af studiet udvikler – de rette personlige kompetencer.

Fakta

Uddannelsen tager i alt 3½ år inklusiv et semester med praktik.

På administrationsbacheloruddannelsen er der både studiestart sommer og vinter. Læs mere om studiestart

Ansøgningsfrister

  • Kvote 1: 5. juli kl. 12.00
  • Kvote 2: 15. marts kl. 12.00

Adgangskvotienter 2019

  • Sommer: 5,3 
  • Vinter: 4,9

Uddannelsessted

Du kan læse til professionsbachelor i offentlig administration på Tagensvej 86 på Nørrebro. Læs om studielivet: 

UCC og Metropol er blevet til Københavns Professionshøjskole
Den 1. marts 2018 fusionerede professionshøjskolerne UCC og Metropol. Hvis du bliver optaget på en af vores uddannelser fra sommeren 2018, kommer du derfor til at gå på Københavns Professionshøjskole. Med fusionen vil vi sikre stærkere faglige miljøer og skabe de bedste rammer for dit studieliv.