Gå til indhold
Tagensvej 86 - set udefra

Campus Tagensvej 86

Tagensvej 86 er vores tredjestørste campus, hvor de smalle gange altid er tæt trafikerede med studerende og undervisere, der skal fra A til B.

Bygningen er fuld af charme, og vores studerende har rig mulighed for at sætte deres præg på omgivelserne. Med den korte afstand til Campus Sigurdsgade og lokalerne på Haraldsgade er der et tæt samarbejde mellem de tre steder, og du vil møde studerende og undervisere fra alle mulige forskellige uddannelser.

Bygningen er først for nylig blevet købt af KP, og der venter et større fornyelsesprojekt.

Video studieliv Tagensvej 18

Studieliv på Campus Tagensvej 86

Faglige og sociale aktiviteter

Studielivet byder på mere end tykke bøger. Der foregår masser af aktiviteter både på de forskellige uddannelser og i det hele taget på campus.

Nursing er et tværfagligt kor, der både er aktiv på Tagensvej 86 og Sigurdsgade, men alle KP’s studerende er velkomne. Så hvis du går med en sangfugl i maven, er det en oplagt mulighed for at give den vinger.

Koret er særligt kendte for deres julekoncert, som streames live på Københavns Professionshøjskoles Facebook-side. Læs mere på Nursings Facebook-side.

I kælderen ved kantinen finder du Professionshøjskolernes Idrætsforenings (PIF) flotte træningslokaler med alt, hvad der hører til et klassisk fitnesscenter.

Du kan blive medlem for et mindre beløb, hvorefter du kvit og frit kan bruge lokalerne døgnet rundt.

Der er naturligvis også badefaciliteter ved siden af, som er åbne for alle. Læs mere på PIF’s Facebook-side.

Gården er det centrale samlingssted på Tagensvej 86 – ikke mindst om sommeren og i eksamensperioderne. Her kan man nyde sin frokost ved bænkene eller nyde en velfortjent kold øl efter eksamen.

Café Coma fungerer som studiecafé på Tagensvej 86 og åbner hver fredag op for et brag af en fest. Den flotte kunst på væggene, det store dansegulv og de kreative beerpong-borde er et stort hit blandt studerende på både Tagensvej 86 og Campus Sigurdsgade.

Læs mere på Cafe Coma’s Facebook-side.

Den første fredag i oktober – hvert år – giver Københavns Professionshøjskole de studerende undervisningsfri og opfordrer samtlige 20.000 studerende til at deltage i heldagsfestivalen, der er skabt for at styrke sammenholdet på tværs af årgange og uddannelser

Som studerende er du selv med til at præge studielivet, og ideer til aktiviteter er altid velkomne. Du kan få et indtryk af det sociale liv ved at se de studerendes Instagram-billeder fra Campus Tagensvej 86.

Praktiske informationer

På Campus Tagensvej 86 har vi uddannelserne:

Offentlig transport

Bus 6A kører fra Nørreport st. og Københavns Hovedbanegården (mod Emdrup Torv) til Arresøgade. Bus 42 kører fra Nørreport st. (mod Ballerup st.) via Jagtvej ca. hver 10 min.

Den nye metrostation på Skjold Plads er et par minutters gang fra Tagensvej 86.

Handicapforhold

På alle KP’s adresser er der gode forhold for folk med handicap.

Der er bl.a. elevator, adgang for kørestole samt handicaptoiletter.

Rygeregler

Københavns Professionshøjskole ønsker et røgfrit miljø, hvor ingen udsættes for passiv rygning, når de er på arbejde eller studie. KP er røgfrit både inde og ude.

Kontakt

Tagensvej 86

2200 København N

+45 70 89 09 90

OBS: Telefonnummer og e-mailadresse er til KP’s fælles reception og besvares af medarbejdere på flere adresser

Hvad kan jeg blive?

Er du i tvivl om dit studievalg? Læs om vores 23 uddannelser, tag uddannelsestesten og find den uddannelse, der passer til dig.

Leje af lokaler

Vil du leje et lokale på campus, så kan du læse mere på vores Udlejningsservice-side herunder