Gå til indhold

Campus Tagensvej 86

Tagensvej 86 er vores tredjestørste campus, hvor der altid er livlig trafik med studerende og undervisere, der skal fra A til B.

Bygningen er fuld af charme, og vores studerende har rig mulighed for at sætte deres præg på omgivelserne. Med den korte afstand til Campus Sigurdsgade og lokalerne på Haraldsgade er der et tæt samarbejde mellem de tre steder, og du vil møde studerende og undervisere fra alle mulige forskellige uddannelser.

Hvad kan jeg læse?

På Campus Tagensvej 86 kan du læse til:

Video studieliv Tagensvej 18

Studieliv på Campus Tagensvej 86

Faglige og sociale aktiviteter

Studielivet byder på mere end tykke bøger. Der foregår masser af aktiviteter både på de forskellige uddannelser og i det hele taget på campus.

 • Koret Nursing

  Nursing (Nursing på Facebook) er et tværfagligt kor, der både er aktiv på Tagensvej 86 og Sigurdsgade, men alle KP’s studerende er velkomne. Så hvis du går med en sangfugl i maven, er det en oplagt mulighed for at give den vinger.

  Koret er særligt kendte for deres julekoncert, som streames live på deres Facebook-side.

 • Professionshøjskolernes Idrætsforening (PIF)

  I kælderen ved kantinen finder du Professionshøjskolernes Idrætsforenings (PIF) (PIF på Facebook) flotte træningslokaler med alt, hvad der hører til et klassisk fitnesscenter.

  Du kan blive medlem for et mindre beløb, hvorefter du kvit og frit kan bruge lokalerne døgnet rundt.

  Der er naturligvis også badefaciliteter ved siden af, som er åbne for alle.

 • Gården

  Gården er det centrale samlingssted på Tagensvej 86 – ikke mindst om sommeren og i eksamensperioderne. Her kan man nyde sin frokost ved bænkene eller nyde en velfortjent kold øl efter eksamen.

 • Studiecaféen Café Coma

  Café Coma (Café Coma på Facebook) fungerer som studiecafé på Tagensvej 86 og åbner hver fredag op for et brag af en fest. Den flotte kunst på væggene, det store dansegulv og de kreative bordlege er et stort hit blandt studerende på både Tagensvej 86 og Campus Sigurdsgade.

 • KP Festival

  Den første fredag i oktober – hvert år – giver Københavns Professionshøjskole de studerende undervisningsfri og opfordrer samtlige 20.000 studerende til at deltage i KP Festival, en heldagsfestival skabt for at styrke sammenholdet på tværs af årgange og uddannelser.

Som studerende er du selv med til at præge studielivet, og ideer til aktiviteter er altid velkomne. Du kan få et indtryk af det sociale liv ved at se de studerendes Instagram-billeder fra Campus Tagensvej 86.

Praktiske oplysninger

Bus 6A kører fra Nørreport st. og Københavns Hovedbanegården (mod Emdrup Torv) til Arresøgade. Bus 42 kører fra Nørreport st. (mod Ballerup st.) via Jagtvej ca. hver 10 min.

Metrostationen på Skjold Plads er et par minutters gang fra Tagensvej 86.

På alle KP’s adresser er der gode forhold for folk med handicap.

Der er bl.a. elevator, adgang for kørestole samt handicaptoiletter.

Københavns Professionshøjskole ønsker et røgfrit miljø, hvor ingen udsættes for passiv rygning, når de er på arbejde eller studie. KP er røgfrit både inde og ude.

Vil du leje et lokale på campus, skal du kontakt Udlejningsservice.

Kontakt

Kontakt T86

Tagensvej 86

2200 København N

+45 70 89 09 90

OBS: Telefonnummer og e-mailadresse er til KP’s fælles reception og besvares af medarbejdere på flere adresser