Gå til indhold
Hvide kitler på et tøjstativ

Praksis- og Innovationshuset

Praksis- og Innovationshuset er et realistisk simulationsmiljø, hvor virksomheder kan udvikle, teste og validere ny velfærds- og sundhedsteknologi. Praksis-og Innovationshuset er etableret med støtte fra Industriens Fond.

Samarbejde

Praksis- og Innovationshuset giver din virksomhed mulighed for at samarbejde på tværs af uddannelse, forskning og erhvervsliv. Vi tilbyder et udviklingsmiljø med bred tværfaglig sparring i alle faser af produktudvikling.

Testmiljø for velfærdsteknologi

Praksis- og Innovationshuset byder på faciliteter, der kan simulere virkeligheden som den ser ud på hospitaler og i plejesektoren. Her kan studerende, forskere og erhvervsliv udvikle og træne eksempelvis sektorovergange, der følger borgerens vej fra indlæggelse til genoptræning. Læs mere her:

Cases

Et samarbejde med Praksis- og Innovationshuset planlægges sammen med virksomheden. I vores One-Stop Shop model byder vi på alt lige fra workshops i idéfase og produktudvikling til afprøvning af jeres prototyper i vores testmiljøer. Her kan du læse om nogle af vores samarbejder med virksomheder:

Simulation i undervisningen

Praksis og Innovationshuset binder virkelighed og teori sammen. I vores virkelighedstro omgivelser træner og øver studerende fra grunduddannelserne på Københavns Professionshøjskole sig i professionsfaglige færdigheder. Her kan du læse om simulation i undervisningen:

Kontaktoplysninger

Institutchef

Katrine Hornum-Stenz
kahs@kp.dk
tlf. 5163 2490

Katrine er overordnet ansvarlig for udvikling og strategiske prioriteringer for Praksis- og Innovationshuset. Hun varetager strategisk koordinering med direktionen i Københavns Professionshøjskole, foruden at være ansvarlig for husets Advisory Board og eksterne interessenter.

Afdelingsleder

Kirsten Falk
kifa@kp.dk
tlf. 5163 2780

Kirsten er ansvarlig for kontakten til uddannelserne på Københavns Professionshøjskole og den praktiske koordinering og udvikling af undervisningsudvikling og simulationsbaseret træning. Hun leder den strategiske udvikling af relationer og aktiviteter i forhold til Praksis- og Innovationshusets interessenter i kommuner, hospitaler, virksomheder og netværk.

Virksomhedskonsulenter

Ann Rasmussen
annr@kp.dk
tlf. 2429 6291

Berit Grubbe Pfuhl
befp@kp.dk
tlf. 51380561 (på barsel)

Vores virksomhedskonsulenter er projektledere for virksomhedssamarbejder, og dermed ansvarlige for udviklings- og afprøvningssamarbejder med virksomheder, hvor vi inddrager studerende, undervisere og forskere.

Konsulent

Jakob Hedegaard
jahe@kp.dk
tlf. 51380485

Jakob holder styr på alle teknologier i huset. Jakob er med fra afklaring af behov, forhandling med leverandører til, hvordan undervisere og studerende kommer i gang med at anvende teknologierne i undervisningen.

Lektor og simulationsprojektleder

Hanne Selberg
hase@kp.dk
tlf. 5163 2401

Hanne arbejder med kompetenceudvikling og projekter om simulationsteknologier, mobile plejeløsninger til behandling i eget hjem samt velfærdsteknologier i hverdagen.

Simulationsassistent

Marie Horne Bervild
mhbe@kp.dk
tlf. 5163 2512

Marie arbejder som administrativ- og praktisk medarbejder. Hun har primært ansvaret for organisering og indkøb af udstyr og remedier samt et indgående kendskab til udstyret og dets anvendelsesmuligheder

Ledelseskonsulent

Line Toft Sørensen
lits@kp.dk
tlf. 51632859

Line arbejder med ledelsesunderstøttelse samt kommunikations- og logistikprojekter

Praktiske oplysninger

Praksis- og Innovationshuset giver studerende og forskere en unik mulighed for at udvikle velfærdsteknologi og arbejde med sundhedsinnovation i et tæt samarbejde med erhvervslivet.

Find vej

Praksis- og Innovationshuset ligger på Sigurdsgade 26, 2200 København N.
Læs mere om Campus Sigurdsgade

Film, video og stillbilleder

Du må meget gerne filme i Praksis- og Innovationshuset og ligeledes skrive om det i artikler mm. Det er dog vigtigt, at det altid sker efter aftale med os og med respekt for den undervisning, der ellers måtte finde sted i huset.  Når du efterfølgende publicerer film eller artikler, bedes du nævne, at filmen er optaget i Praksis- og Innovationshuset på Københavns Professionshøjskole. Samtidig skal du også huske at kreditere de undervisere, oplægsholdere, elever mm., der har deltaget. Det kan du gøre ved at skrive følgende i slutningen af din film eller artikel:

  • Tak til Københavns Professionshøjskole for adgang til Praksis- og Innovationshuset.
  • Tak til undervisere/elever [indsæt fulde navn] fra [indsæt uddannelse] på Københavns Professionshøjskole.