Gå til indhold

Om NCE

Nationalt Center for Erhvervspædagogik er Danmarks største samlede erhvervspædagogiske miljø.

Som landsdækkende videncenter arbejder Nationalt Center for Erhvervspædagogik (NCE) med erhvervspædagogik og erhvervsuddannelser, skoleudvikling samt forsknings- og udviklingsprojekter.

NCE har været aktør i erhvervsskolesektoren i mere end 40 år og arbejder tæt sammen med den erhvervsrettede uddannelsessektor om at sikre de bedste forudsætninger for udvikling af erhvervsuddannelser af høj kvalitet.

Tre hovedområder

NCE arbejder særligt med tre områder.

NCE er en af landets største udbydere af Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik (DEP) og giver hvert år lærere på erhvervsskolerne deres grundlæggende pædagogiske læreruddannelse.

Læs mere om vores uddannelser

NCE udfører forskellige vidensbaserede udviklingsaktiviteter. Ydelserne spænder bredt fra korte vidensoplæg, målrettet kompetenceudvikling, sparring på lokale udviklingsindsatser, samt evaluering og implementering.

Læs mere om vores konsulentydelser

NCE har Danmarks største miljø for erhvervsuddannelsesforskning og udvikler ny viden og praksis gennem forskningsprojekter. NCE huser også Center for Viden om Erhvervsuddannelser (CEVEU).

Læs mere om vores forskning

Videnscenter på Tagensvej 18

NCE er forankret på Københavns Professionshøjskole og holder til på Tagensvej 18  i København. Videnscenteret har 17 medarbejdere, der alle er specialiseret i at arbejde med læring, pædagogik og didaktik rettet mod de erhvervsrettede uddannelser.

Kontakt

Har du spørgsmål om NCE eller ønsker du at indgå et samarbejde med os.

Camilla Hutters

Leder af Nationalt Center for Erhvervspædagogik

+45 61 70 69 70