Gå til indhold

NCE konsulentydelser

Vi er specialiserede i at tilbyde målrettede og tilpassede konsulentydelser. Vi tilbyder kurser, seminarer, temadage og eksperthjælp tilpasset jeres behov.

NCE har den nyeste viden inden for erhvervsuddannelsesområdet og har mange års erfaring med pædagogisk og organisatorisk udvikling i samarbejde med erhvervsrettede uddannelser.

Få ny viden eller hjælp til udvikling

Har I brug for bistand til praksis- og skoleudvikling?  Vi tilbyder en bred vifte af vidensbaserede udviklingsaktiviteter inden for erhvervsuddannelsesområdet, fra skoler til faglige udvalg, kommuner og andre centrale aktører inden for området.

Vi arbejder praktisk med oplæg, workshops, pædagogiske dage, sparring, evaluering og kompetenceudvikling med udgangspunkt i jeres behov og praksis. Derudover tilbyder vi som en del af forløbet procesfacilitering, ekspertbistand og projektledelse.

Tre studerende i klasselokale som griner.

Tre fokusområder

Vi arbejder primært inden for disse tre fokusområder.

Et godt læringsmiljø er afgørende for trivsel og motivation hos eleverne og er med til at styrke fastholdelse og attraktivitet. Vi tilbyder en bred vifte af konsulentydelser, der kan hjælpe med at skabe netop dette.

Vi sætter fokus på undervisning i bæredygtig udvikling, og særligt på hvilke kompetencer lærerne på erhvervsuddannelserne har brug for, for at kunne undervise i grøn omstilling og uddanne klimakompetente elever.

Vi er specialiseret i at arbejde med praksisbaseret undervisning og læring i undervisningen, på lærepladserne og i koblingen mellem skole og læreplads.

Vores værktøjskasse

Vi arbejder med en hel vifte forskellige værktøjer

Vores konsulenter arbejder med afsæt i forskningsbaseret viden, og har en stor værktøjskasse med praksisnære og deltagerinvolverende formater og metoder. Vores kompetenceudvikling er i øjenhøjde og understøtter jeres udvikling i et bredt perspektiv.

Kontakt

Vil du vide mere om vores konsulentydelser, planlægningsproces og priser.

Anne Matzen Johannsen

Konsulent

+45 51 63 27 87

Anne Mette Lundstrøm Jacobsen

Specialkonsulent

+45 51 63 28 43