Læringsvejleder, afgangsprojekt
Afgangsprojektet sætter dig i stand til at kunne lede vejledningsopgaver og komplekse pædagogiske forandringsprocesser i en organisation.
Dette modul på 15 ECTS er en del af uddannelsesretningen læringsvejleder på den pædagogiske diplomuddannelse. Du kan læse modulet som en del af en hel uddannelse eller som et selvstændigt modul, der opkvalificerer dig fagligt.
Om modulet
Det får du ud af modulet
På baggrund af indsigter og viden fra de gennemførte fagmoduler etablerer du en platform af praksiserfaring og udviklingsorientering, der giver dig kompetencer til at forestå udviklingsprocesser i feltet mellem læring og didaktisk design, teknologiforståelse, pædagogisk anvendelse af digitale teknologier og vejledning i relation til dette.
Fagligt indhold på modulet
Du vælger selv dit faglige undersøgelsesfelt i samråd med din vejleder. Emnet skal ligge indenfor studieordningens, afgangsprojektets og retningens læringsmål.
Om undervisningen
Afgangsprojektet er en selvstændig undersøgelsesproces med mulighed for vejledning undervejs. Der er ikke undervisning, men tilbud om understøttende skriveværksteder til alle afgangsstuderende.
Eksamen
Mundtlig prøve kombineret med stor skriftlig opgave og evt. praktisk produkt
Afgangsprojektet udarbejdes på grundlag af et selvvalgt og af institutionen godkendt emne.
I forbindelse med udfærdigelsen af afgangsprojektopgaven skal den studerende dokumentere at beherske disponering af stoffet, argumentation, opstilling af litteraturliste, håndtering af citater og kildehenvisninger.
Den skriftlige opgave, den mundtlige præstation og evt. praktisk produkt indgår samlet i bedømmelsen.
Hvem deltager?
Afgangsprojektet afslutter uddannelsen. Forudsætningen for at afslutte afgangsprojektet er, at uddannelsens øvrige moduler er bestået. Efter at have bestået afgangsprojektet vil den studerende modtage bevis for gennemført Diplomuddannelse i Pædagogik (PD), og såfremt betingelserne for at bestå en uddannelsesretning er opnået et bevis for gennemført diplomuddannelse i den pågældende uddannelsesretning.
Ansøgning
Adgangskrav og optagelse
Adgangskrav
For at blive optaget på en diplomuddannelse eller på et modul skal du have en af følgende uddannelser:
- Professionsbacheloruddannelse
- Akademiuddannelse
- Diplomuddannelse
- Bacheloruddannelse
- Kandidatuddannelse
- Anden relevant uddannelse mindst på niveau med en kort, videregående uddannelse eller en reguleret videregående voksenuddannelse
Du skal desuden have mindst to års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse.
Det er ikke et krav, at du er i arbejde, når du starter på modulet, men du forventes at kunne bringe dine erfaringer fra praksis ind i undervisningen, uanset om det er tidligere eller aktuel praksis.
Hvis du ikke opfylder det formelle adgangskrav, kan du søge om en realkompetencevurdering og måske optages på det grundlag.
Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du opfylder adgangskravene, er du velkommen til at kontakte os:
Sådan søger du
Du søger online ved at klikke på “Ansøg” på det modul, du ønsker at søge optagelse på.
Her vedhæfter du også dokumentation for både uddannelse og erhvervserfaring.
- Dokumentation for uddannelse kan være relevante eksamensbeviser.
- Dokumentation for to års erhvervserfaring efter afsluttet adgangsgivende uddannelse kan fx være en bekræftelse fra din arbejdsplads eller lønseddel, hvor din anciennitet fremgår.
Ansøgningsfrister
Ansøgningsfrist for hvert modul fremgår af modulbeskrivelsen på kp.dk.
Vi modtager ansøgninger til ledige pladser frem til studiestart.
Hvis modulet stadig fremgår af kp.dk med en ”Ansøg-knap” efter tilmeldingsfristen, er der stadig ledige pladser, og du er velkommen til at ansøge. Hvis der er venteliste, fremgår det af modulet.
Økonomisk støtte Søg støtte fra fonde
Du kan søge økonomisk støtte til din videreuddannelse fra en række fonde.
Fondene kan bidrage til at dække dine udgifter – hvis du falder inden for deres udvalgte målgruppe. Omstillingsfonden har den bredeste målgruppe. Den dækker op til 10.000 kr. årligt for ufaglærte, faglærte og personer med en kort/mellemlang videregående uddannelse (op til professionsbachelorniveau.)
Hvornår får jeg svar?
Efter ansøgningsfristens udløb modtager du et svar i din postkasse til Digital Post. Der kan gå op til 4 uger efter ansøgningsfristen, før du modtager dit svar.
Betingelser for framelding
- Hvis du framelder dig senest fire uger før modulets start, kan du få refunderet din deltagerbetaling for det pågældende modul.
- Hvis du framelder dig mindre end fire uger før modulets start, hæfter du for hele deltagerbetalingen for det pågældende modul.
- Hvis du tilmelder dig mindre end fire uger før modulets start hæfter du for hele deltagerbetalingen ved en evt. framelding
Framelding til et modul skal ske skriftligt til:
Efterår 2024
Afgangsmodul: Læringsvejleder
Start- og slutdato
Tilmeldingsfrist
Nummer
Ledighed
Pris
Hvor
ECTS
Hvornår
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. For at vi kan besvare dine spørgsmål bedst og hurtigst muligt, bedes du vælge, om du vil tale med studieservice eller en faglig kontaktperson.
Kontakt studieservice
Kontakt studieservice, hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding, optagelse eller andre praktiske forhold: