Gå til indhold

KP Bornholm

KP Bornholm er et intimt campus på den historiske og naturskønne Solskinsø. Det ligger i Rønne og tæt på naturen med klipper på den ene side og Kaolinsøen på den anden. Fra campus er man kun en cykeltur væk fra stejle klippeskrænter, lange hvide sandstrande og store skovområder med vandfald.

Faciliteter

Vi holder til i helt nye lokaler med topmoderne it-faciliteter, som du som studerende frit kan bruge, når der ikke er undervisning, f.eks.:

  • Bibliotek
  • Studiecenter
  • Studiecafe
  • Grupperum

Sociale aktiviteter

Som studerende på KP Bornholm er der også mange muligheder efter den planlagte undervisning. Udover studiegrupper understøtter campus også et aktivt studieliv på tværs af de videregående uddannelser i campusfællesskabet. Her er et par eksempler:

Pædagogiske caféer kan både være et arrangement, hvor en oplægsholder er indbudt, men kan også være:

  • BA-café, hvor dimittender fortæller om deres arbejde med BA-projektet
  • Praktikcafé, hvor erfarne studerende deler deres praktikerfaringer med nye studerende
  • International café, hvor studerende, der har været udenlands enten på praktik- eller studieophold, fortæller om deres oplevelse

Mindst én gang hvert semester afholdes der årgangsmøde, hvor uddannelseslederen mødes med alle studerende på årgangen til en dialog og formidling af informationer om studiet.

De fleste mandage mødes alle studerende og alt personale fra de videregående uddannelser klokken 10.15 i loungen til samling. Her vil der være morgensang og informationer, og her vil repræsentanter fra de forskellige uddannelser præsentere deres uddannelse og konkrete forløb.

Flere steder i Campusfællesskabet er der små grupperum, som kan benyttes af jer studerende, og der er arbejdspladser i de åbne miljøer.

Du opfordres endvidere til at blive studiepolitisk aktiv i det fælles studieråd for de videregående uddannelser i Campusfællesskabet eller i studierådet på din uddannelse.

Praktiske oplysninger

På KP Bornholm kan du studere til

Adresse

KP Bornholm
Minervavej 1
3700 Rønne
Tlf: 70 89 09 90
Mail: info@kp.dk
(OBS: Telefonnummer og e-mailadresse er til KP’s fælles reception og besvares af medarbejdere på flere adresser)