Gå til indhold

Opret projekt

Projektforslag kan tages af siden på alle tidspunkter. Skriv en mail til match@kp.dk, hvis du ønsker opslaget fjernet.

– Fx når det er blevet taget af en gruppe studerende.

Hurtig oprettelse af projektforslag

Projektopslag er en måde at ”matche” studerende fra Københavns Professionshøjskole med praksisrelevante problemstillinger. I sender jeres projektopslaget ind, og KP lægger det op her på sitet inden 5 arbejdsdage, så det er tilgængeligt for de studerende.

Det er nemt og lige til

I kan bruge Matchs skabelon for projektforslag, eller I kan udarbejde et kort projektforslag selv. Vi har kun brug for at vide følgende:

  • Uddannelser (Hvilke professioner er jeres projektforslag relevant for?)
  • Titel (titlen bliver brugt som overskrift på match.dk og er det første, de studerende lægger mærke til, når de søger efter projekter.)
  • En kort præsentation af hvem der står bag projektforslaget
  • En kort beskrivelse af problemet, I ønsker, de studerende skal arbejde med.
  • Kontaktoplysninger (Hvem skal de studerende kontakte?)
  • Tidshorisont (perioden for hvornår projektet skal udføres, relevante deadlines, for fx dataindsamling eller ansøgningsfrist.)

Dertil kan projektforslaget indeholde:

  • Metode (Har I idéer til, hvordan de studerende kan arbejde med projektet? fx projektdesign, dataindsamlingsmetode, hvordan resultaterne ønskes formidlet eller anvendt.)
  • Andre bemærkninger (Fx krav om børneattest, specielle sprogkompetencer, it-færdigheder etc. Hvis I ønsker at studerende ansøger om projektet på en bestemt måde, kan I også nævne det her.)

Værd at vide: om projektforslag

Projektforslag ligger her på siden en sæson ad gangen, henholdsvis forår og efterår. Når vi er nået slutningen på sæsonen, vil I modtage en e-mail, hvor vi beder jer tage stilling til, om I stadig ønsker henvendelse på forslaget.

Det gør vi for hele tiden at have relevante forslag til vores studerende og sikre, at I ikke får henvendelser på forslag, der ikke længere er relevante. Forslag kan forlænges, så længe de er relevante.

Indsend projektforslag

Vi oplever problemer med vores webformular. Derfor beder vi dig sende dit projektforslag ind til match@kp.dk, til problemet er løst. Du modtager selvfølgelig stadig en bekræftelse på modtagelsen.

Vi lægger det op inden 5 arbejdsdage

Skabelon til projektforslag

Du finder en skabelon for projektforslag ved at klikke her

Skabelon til projektforslag

Nedenfor kan du se et eksempel på et projektforslag

Tværprofessionalitet