Gå til indhold

6 ugers jobrettet uddannelse for ledige

6 ugers kurser, som er på positivlisten

6 ugers jobrettet uddannelse for ledige

Københavns Professionshøjskole udbyder forskellige uddannelsesforløb, der hver især ruster dig til at komme tilbage i arbejde. Uddannelsesforløbene er på positivlisten for 6 ugers jobrettet uddannelse for ledige. Det er din A-kasse eller jobcenteret, der bevilger og betaler for uddannelsesforløbet.

Det personlige lederskab og forandring

Hvis du overvejer at blive leder, er modulet i personligt lederskab og forandring noget for dig. Du får udviklet dine kompetencer og afklaret, om ledelse er noget for dig. Du kan tage modulet som et 6-ugers forløb for ledige.

Næste forløb bliver i uge 9 – uge 14 2022. Mere detaljeret tidsplan er på vej.

Tag et modul i projektledelse

Tag modulet ‘projektledelse’ fra diplomuddannelsen i ledelse som et 6 ugers forløb og få en solid praksisrettet værktøjskasse og forståelse, der gør det muligt at arbejde professionelt som projektleder eller -deltager.

Næste forløb bliver i uge 17 – uge 22 2022. Mere detaljeret tidsplan er på vej.

Kontakt

Carina Starostka Villadsen

Chefkonsulent

+45 51 38 05 36

Sagsbehandler i det offentlige - for ledige på Bornholm

Tag modulet ‘Sagsbehandling’ på akademiuddannelsen i offentlig forvaltning og administration som et 6 ugers forløb. Få indblik i bl.a. forvaltnings- og offentlighedslove, så du kan varetage lettere sagsbehandling i det offentlige.

Kontakt

Pia Jørgensen Dyreborg

Chefkonsulent

+45 51 63 25 27

Kompetencer til at arbejde i jobcenter eller A-kasse

Du kan opnå kompetencer, der giver dig mulighed for at arbejde i et jobcenter eller som konsulent i en A-kasse eller hos anden aktør. Du kan opnå kompetencer, der er målrettet arbejde med lettere sagsbehandling og administrative opgaver i offentlige stabsfunktioner.

Kontakt

Ole Mølholm Jensen

Chefkonsulent

+45 24 29 64 15

Louise Hansen

Chefkonsulent

+45 51 38 06 58

Pia Jørgensen Dyreborg

Chefkonsulent

+45 51 63 25 27