Gå til indhold

Online infomøde om Kommunikativ Simulationstræning

Praktisk information

Dato

Mandag d. 12. august 2024
Kl. 14.30 - 15.30

Sted

Pris

Gratis

Praktisk

Du modtager link ca. 3 dage før, når du har tilmeldt dig mødet

Tilmeld

København Professionshøjskole udbyder i efteråret diplommodulet Kommunikativ simulationstræning. Modulet er udenfor studieordning, hvilket betyder at uanset om du læser Diplom i ledelse, Sundhedsfaglig diplom eller andre diplomuddannelser, så kan valgmodulet Kommunikativ simulationstræning være med til at gøre dig til en bedre ’version af dig selv’, fordi du kommer til at træne netop de kommunikative situationer, der er relevant for dig.

Kom og mød underviserne og hør mere om modulets indhold.

Kommunikativ simulationstræning et modul, hvor du både kommer til at træne 1-til-1 samtalesituationer, 1-til flere (formidlingstræning) samt andre variationer af samtalesituationer fra din praksis. Kommunikativ simulationstræning tager sit afsæt i anden simulationstræning, hvor du får flere forsøg med mellemliggende feedback og debriefing.

Desuden giver modulet dig indblik i filosofiske, teoretiske og metodiske grundlag for metoden. Desuden arbejder man på modulet både med deltager og trænerroller, fx. for dig, som skal have elever, indgår i borgersamtaler eller har særlige funktioner i organisationen, hvor du skal komme i mål med dine budskaber.

Program

  • Præsentation af Helle Jensen, KP og Frederikke Larsen, Villa Venire
  • Kort introduktion til modulet
  • Mulighed for spørgsmål

Kontaktperson

Helle Jensen

Chefkonsulent

+45 51 63 27 72