Gå til indhold

At høre til

Vejlederkonference på Vejledningens dag d.1. februar

Praktisk information

Dato

Onsdag d. 1. februar 2023
Kl. 10.00 - 16.00

Tilmeldingsfrist:

15. januar 2023

Sted

Pris

1500,- pr. deltager (1200,- for medlemmer af Danmarks vejlederforening)

Forplejning

Kaffe/te morgenbrød, frokost samt eftermiddagskaffe/-te og kage.

Tilmeld

“We need to be practical and critical” siger professor Ronald Sultana, som er keynote på Københavns Professionshøjskole og Danmarks Vejlederforenings konference. Temaet for konferencen: ”At høre til” vil blive drøftet af Ronald Sultana i et socialt retfærdighedsperspektiv.

Vi har alle brug for at høre til på arbejdsmarkedet, på uddannelsen, i lokalsamfundet, i skolen… og i vejledningen. Men hvordan understøttes oplevelsen af at høre til i en ellers stærkt individualiseret tid?

Efter Sultanas keynote vil vejledere samt ledere af vejledningsindsatser invitere os ind i deres daglige praksis, hvor det ’at høre til’ vil blive diskuteret og afprøvet i workshops.

Årets konference markerer samtidig startskuddet for ”Vejledningens dag” som professionens nye mærkedag d.1. februar. Vi fejrer det professionelle fællesskab og vejledningsfaglige tilhør, som binder os sammen på tværs af sektorer.

Du modtager tilmeldingslink til deltagelse i workshops i løbet af december.

Har du lyst til at byde ind med en workshop/et oplæg, så send en kort beskrivelse til: formand@danmarksvejlederforening.dk senest d.23.11.22.