Gå til indhold
Stemningsbillede af gruppearbejde

Videreuddannelse for VUC

Videreuddannelse for dig, der arbejder med unge og voksne på VUC

Vil du udvikle dine personlige og faglige kompetencer og få bedre værktøjer til din undervisning, vejledning eller ledelse, så du kan styrke de unge og voksnes betingelser for at vokse både fagligt og menneskeligt?

Få et særligt tilrettelagt forløb eller kursusdage målrettet jeres VUC

Vi tilrettelægger og udvikler skræddersyet kompetenceudvikling i tæt dialog med jer.

Det kan være i form af forløb med sparring, observation og støtte til udvikling af jeres praksis eller som kortere oplæg og workshops på kursusdage.

Kontakt

Morten Bruun Petersen

Videreuddannelsesleder

+45 25 23 15 27

Viden om virkeligheden

Københavns Professionshøjskole har mange års erfaring som hovedstadsområdets største udbyder af videreuddannelser til velfærdsprofessionelle.

Vi tilbyder praksisnær videreuddannelse og kurser til lærere, vejledere, ressourcepersoner og ledere på VUC, som understøtter undervisning og ledelse, der forbereder eleverne til at mestre deres egen vej i job og uddannelse.

Vi står på et solidt erfaringsgrundlag og har adgang til en bred vifte af specialister og ekspertviden om unge og voksnes læring, trivsel og dannelse. Videreuddannelse på Københavns Professionshøjskole handler om dig og din virkelighed. Det handler om viden om virkeligheden.