Gå til indhold

Information om covid-19

Studiestøttende kurser

Studerende på Københavns Professionshøjskoles akademi- og diplomuddannelser har mulighed for gratis at deltage i en række studiestøttende aktiviteter i forbindelse med deres studie.

Du kan vælge ét eller flere kurser efter behov på det tidspunkt i studiet, hvor det er relevant for dig. Du må deltage på en hvilken som helst af de mulige lokationer, uanset hvor du normalt har undervisning. Deltagelse i aktiviteterne kræver, at der er modtaget betaling for modulundervisningen i det pågældende semester.

Bemærk at kurserne udbydes på forskellige tidspunkter og lokationer, men med samme indhold, så du skal kun tilmelde dig ét kursus med samme titel.

Du tilmelder dig kurserne ved at klikke dig ind på kurset nedenfor. På næste side finder du det konkrete hold, du ønsker at følge, trykker “tilmeld” og udfylder den elektroniske tilmeldingsformular.

Under betaler skal du markere i “Jeg betaler selv”. Kurserne er gratis, men tilmeldingssystemet kræver, at der er en “betaler” registreret.

Tilmelding sker efter “først-til-mølle”-princippet.

Studiestøttende kurser

Studiestøtte til afgangsprojekt

Hvis du er studerende på en af følgende uddannelser på Københavns Professionshøjskole, kan du få gratis studiestøtte til dit afgangsprojekt:

  • Den pædagogiske diplomuddannelse
  • Den erhvervspædagogiske diplomuddannelse
  • Diplomuddannelsen i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning