Gå til indhold

Information om coronavirus

Sidemands­oplæring

Få værktøjer til effektiv vidensdeling i praksis med dette kursus i sidemandsoplæring

Er du elevansvarlig, superbruger, mentor eller bare en erfaren rotte inden for dit fag, så ved du sikkert hvor vanskeligt det kan være at dele din viden og faglighed med andre.

En solid faglig viden er ikke nok, når man skal lære fra sig. God og effektiv vidensdeling kræver først og fremmest kendskab til, hvordan man lærer fra sig, og hvordan andre tilegner sig viden.

Det faglige indhold

Vidensdeling er en integreret del af arbejdslivet, men ikke alle har de nødvendige værktøjer til at formidle deres viden effektivt og med gennemslagskraft. Læring, motivation og kommunikation er tre nøgleord, når den moderne mesterlære går på arbejde.

På kurset gennemgår vi følgende emner:

  • Kortlæg læringsbehovet – at møde den lærende, der hvor han/hun er
  • Motivation
  • Kompetence model
  • Effektiv kommunikation i øjenhøjde
  • Forståelsesværktøjer – vejen til flere a-ha oplevelser
  • Vi lærer forskelligt – hvordan rammer du plet?

Der veksles mellem oplæg fra underviser, diskussioner og øvelser.

Det får du ud af kurset

Du bliver klædt på til at introducere og opkvalificere kolleger måske som elevansvarlig eller mentor for nyansatte, kolleger og praktikanter.

Målgruppe

Alle som har opgaver med at instruere og oplære andre.

Tilmelding

Optagelse sker efter først-til-mølle-princippet.

Efter tilmeldingsfristens udløb tager vi stilling til, hvilke kurser og temadage vi kan gennemføre, og hvilke vi må aflyse. Alle meddelelser vedrørende optagelse og aflysning sendes til din e-Boks.

Tilmelding er bindende fra fristens udløb.

Tilmeldinger efter fristens udløb er bindende fra tilmeldingsdatoen. Hvis du bliver forhindret eller syg, har din arbejdsplads altid mulighed for at sende en anden medarbejder.

Husk venligst at give os besked hvis en anden medarbejder skal overtage pladsen. Kursusafgiften refunderes ikke ved afbud/fravær. Alle afmeldinger og ombytninger skal sendes skriftligt til kursus@kp.dk

Prisen fremgår af hvert enkelt kursusopslag.

Alle kursuspriser er angivet uden moms. På kurser udbudt under åben uddannelse tillægges der ikke moms på fakturaen. Det fremgår af prisen på det enkelte kursusopslag, om der tillægges moms, markeret med “(+ moms)”.

Når du er blevet optaget på et kursus, sender vi en elektronisk faktura til betaleren, der skal betales i henhold til den betalingsdato, som står på fakturaen. Når betalingen er registreret, har du ret til at deltage i undervisningen.

Der udstedes et kursusbevis efter afslutning af kurser på minimum 12 timer. For at modtage et bevis må du som kursist maksimalt have haft 20 % fravær på kurset. Kursusbeviser sendes til din e-Boks.

Der udstedes ikke bevis for en temadag.

Sidemandsoplæring

Start- og slutdato

06.05.21 - 06.05.21

Tilmeldingsfrist

06.04.21

Pris

4.000 kr.

Hvor

Tagensvej 18

Kontakt

Kontakt KP, hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding eller optagelse, eller hvis du har brug for yderligere information om en uddannelse eller et kursus.

Tlf. 72 48 75 40 / evu@kp.dk

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 11.00-14.00