Gå til indhold

Klippekort til karriereinspiration

Er du i gang eller færdig med en videreuddannelse på akademi- eller diplomniveau, og har brug for inspiration og vejledning til at sætte dine nye kompetencer i spil i organisationen? Så brug nogle klip på karrierevejledningskortet.

Fokus er på

Vi genbesøger, de moduler du har gennemført, trækker essensen ud af dem, omsætter dem herefter til kompetencer, som du har erhvervet dig, hvorpå vi inspirer og vejleder dig til nye ansvars- og jobmuligheder.

Tænk det som inspiration til din karriere og MUS.

Du får sprog for hvad du har lært i kraft af din uddannelse.

Du får desuden bevidsthed om, hvor mange nye kompetencer du egentlig har fået med dig i løbet af dit uddannelsesforløb og konkrete anbefalinger til hvor og hvordan du kan bruge dem i din organisation.

Du får samtidig inspiration til snakken med din chef til MUS, så du kan komme med konkrete forslag til nye arbejdsopgaver og ansvarsområdet du evt. kan påtage dig i kraft af din nye uddannelse.

Praktisk information og pris

Et klippekort til individuel sparring omfatter 3 samtaler af 1 times varighed.

Der er tale om en en-til-en samtale enten fysisk eller virtuelt. Datoer aftales individuelt.

I vores samtaler genbesøger vi de moduler du har gennemført, trækker essensen ud af dem og omsætter dem herefter til kompetencer, som du har erhvervet dig i løbet af din uddannelse.

Vi bruger også en del tid på at finde jobområder, hvor disse nye kompetencer kan få plads til at udfolde sig.

Vejledningen bliver gennemført i et tillidsrum, hvor fortrolighed er en selvfølge.

Samtaler af 1 times varighed, i alt 3 samtaler koster 3.450 kr. ekskl. moms (4.313 kr. inkl. moms).

Hvem deltager?

Dette tilbud er rettet til dig som er i gang med eller har gennemført en videreuddannelse enten på akademiniveau eller på diplomniveau.

Det kan også være dig, som er på vej i din karriere, men har brug for at få afdækket, hvad det er du har med af kompetencer, og hvordan du måske kan bruge det på nye måder i organisationen.

Det kan også være til dig som føler dig fastlåst i dit job og som har brug for inspiration til at bruge dine kompetencer på nye måder.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. For at vi kan besvare dine spørgsmål bedst og hurtigst muligt, bedes du vælge, om du vil tale med studieservice eller en faglig kontaktperson. Læs mere herunder.

Kontakt studieservice, hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding, optagelse eller andre praktiske forhold.

Tlf. 72 48 75 40 / evu@kp.dk

Åbningstider

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: kl. 9.00-14.00

Onsdag: kl. 11.00-14.00

Anne-Mette Krifa

Lektor

+45 51 63 25 66

Kaare Bjørn Frydensberg Thomsen

Lektor

+45 51 63 27 26