Gå til indhold

Ledige studiepladser

Her annoncerer vi løbende ledige studiepladser på vores uddannelser

To lærerstuderende arbejder ved deres computere sammen

Det er på nuværende tidspunkt muligt at søge ledige pladser på flere uddannelser på Københavns Professionshøjskole. Her på siden kan du se hvilke uddannelser, der har ledige pladser, og hvordan du søger dem.

Du kan søge de ledige pladser og ledige standby-pladser med sommerstart 2022 indtil d. 24. august kl. 23:59. Ledige pladser med vinterstart kan først ansøges i efteråret i perioden fra d. 24. oktober til d. 6. november.

Uddannelser med ledige pladser sommer 2022

OBS: Optagelsesprøver og samtaler afholdes online i perioden den 11. -18. august 2022. Når du har ansøgt, vil du efter et par dage modtage en mail med et link til vores bookingsystem ucsamtalebooking.dk, hvor du skal booke tid til optagelsesprøve og samtale.

Uddannelser med ledige standby-pladser sommer 2022

Det er på nuværende tidspunkt muligt at søge ledige standby-pladser på flere uddannelser på Københavns Professionshøjskole.

En standby-plads er en ventelisteplads, hvor du kan få tilbudt en studieplads med kort varsel enten før eller umiddelbart efter studiestart i tilfælde af frafald. Hvis du får tilbudt en standby-plads, og vi ikke inden standby-periodens udløb kan tilbyde dig at starte på uddannelsen til den pågældende studiestart, modtager du tilsagn om garanteret optagelse til studiestart året efter.

Uddannelser med ledige pladser vinter 2023

Der er ledige pladser på flere uddannelser på Københavns Professionshøjskole med vinterstart 2023. Disse kan ansøges i efteråret i perioden fra d. 24. oktober til d. 6. november. Vær opmærksom på, at der løbende kan blive tilføjet flere uddannelser til listen med ledige pladser med vinterstart 2023.

Ledige pladser vinter 2023

Ledige standby-pladser vinter 2023

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os endelig.

E-mail: optagelse@kp.dk

Tlf.: 72 48 75 41

Du kan nationalt se, hvor der er ledige pladser på Uddannelses- og Forskningsministeriets hjemmeside.

Ofte stillede spørgsmål om ledige pladser

Se med når Maria og Vibeke fra vores optagelsesteam besvarer de oftest stillede spørgsmål om ledige pladser.

Optagelsesteam besvarer spørgsmål om efteroptag og ledige pladser

Informationsmøder