Gå til indhold

Bliv klogere på dit studievalg - besøg KP

Vil du møde KP? Der er mange muligheder for at komme på besøg, i studiepraktik, på rundvisning eller til Åbent Hus på KP.

Three Teacher Education students talking at Campus Carlsberg

Vi har samlet alle dine muligheder her, så du kan blive klogere på dit kommende studievalg eller på Københavns Professionshøjskole som uddannelsesinstitution.

Muligheder for at møde KP

Studerende på Campus Carlsberg

Studiepraktik

Bliv klogere på dit fremtidige uddannelsesvalg og kom helt tæt på den uddannelse, du overvejer at søge ind på. Studiepraktik foregår over to dage og ligger altid i uge 43

Sigurdsgade åbent hus

Informationsmøder

Vi holder løbende informationsmøder og åbent hus på vores uddannelser.

På denne side kan du se hvilke aktuelle møder vi har i kalenderen.

Studerende for en dag

Studerende for en dag er til dig, der har eller er på vej til at tage en adgangsgivende eksamen. Du overvejer at søge ind på en uddannelse på KP men har brug for mere konkret viden om, hvordan undervisning eller praktik som studiehverdag foregår.

Til studerende for en dag bliver du mødt af en studerende, underviser og/eller personalet i praktikken, som du vil følge på dagen. Du får en kort introduktion og følger herefter undervisningen på et førsteårshold eller praktikken på uddannelsen. Du får på den måde et indtryk af hverdagen på studiet.

Du får mere praktisk information om dagen, når den nærmer sig.

Vi glæder os til at have dig med

Se vores aktuelle tilbud:

Andre muligheder

Kom tæt på Københavns Professionshøjskole og prøv kræfter med vores uddannelser, når vi slår dørene op for HF-praktik i uge 47.

Du kan følge os på de sociale medier for at høre nærmere om hvad der foregår på og omkring KP

Arbejder du med studievejledning?

Og vil du have nyheder fra KP?

Tilmeld dig KP’s nyhedsbrev og få nyheder om nye uddannelser, ansøgningsfrister, informationsmøder mm. Vi sender nyhedsbreve 2-3 gange om året.

Råd og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte KP’s Studievejledning, hvis du har brug for gode råd og vejledning ifm. dit studievalg.