Gå til indhold

Temadag: Differentieret vejledning for kliniske vejledere

Hvordan lykkes vi bedst med vejlederopgaven, når gruppen af elever og studerende er meget sammensat?

Praktisk information

Dato

Mandag d. 27. maj 2024
Kl. 09.00 - 15.00

Sted

Campus Tagensvej 18
Tagensvej 18
2200 København N
Vis adresse i Google Maps

Pris

1.995,- Inkl. forplejning, ekskl. moms

Tilmeld

At være klinisk vejleder er en vigtig opgave, der er med til at styrke eleverne og de studerendes faglighed, så vi får kvalificerede og dygtige medarbejdere ud i sundhedsvæsenet.

De senere år er gruppen af studerende og elever blevet langt mere differentieret, end de tidligere har været. Så hvordan kan vi i dag som kliniske vejledere bedst vejlede gruppen af studerende og elever uanset hvilken bagage, de kommer med? Vi vil denne dag dykke ned i temaet og kommer med svar og perspektiver.

De kliniske vejledere og de studerende har nemlig gensidige forventninger til hinanden om at tage ansvar for, at praktik og elevtid kan lykkes, men rammerne for ansvarligheden er flydende som aldrig før. Det kræver en ny viden og nye færdigheder, der er med til at klæde dig som klinisk vejleder på til opgaven.

Det får du ud af dagen

Du får som klinisk vejleder nye perspektiver og metoder til at yde differentieret vejledning over for dine studerende i praksis.

Om dagen

Dagen vil veksle mellem små oplæg, gruppedrøftelser på baggrund af cases fra egen praksis, træning i samtaler og formidling/inddragelse.

Underviser

Frederikke Larsen, ekstern konsulent fra Villa Venire.

Kontaktperson

Helle Jensen

Chefkonsulent

+45 51 63 27 72