Gå til indhold

Campus Bornholm

Campus Bornholm er et mindre campus på den historiske og naturskønne solskinsø.

På Campus Bornholm kan du læse til:

Det ligger i Rønne og tæt på naturen med klipper på den ene side og Kaolinsøen på den anden.

Fra campus er man kun en cykeltur væk fra stejle klippeskrænter, lange hvide sandstrande og store skovområder med vandfald.

På læreruddannelsen er der visse fag, du læser lokalt på Campus Bornholm. Andre skal læses enten net-baseret eller på Campus Carlsberg i København.

Faciliteter

Vi holder til i helt nye lokaler med topmoderne it-faciliteter, som du som studerende frit kan bruge, når der ikke er undervisning, f.eks.:

 • Bibliotek
 • Studiecenter
 • Studiecafe
 • Grupperum

Sociale aktiviteter

Som studerende på Campus Bornholm er der også mange muligheder efter den planlagte undervisning. Udover studiegrupper understøtter campus også et aktivt studieliv på tværs af de videregående uddannelser i campusfællesskabet.

Her er et par eksempler:

 • Samling

  De fleste mandage mødes alle studerende og alt personale fra de videregående uddannelser klokken 10.15 i loungen til samling. Her vil der være morgensang og informationer, og her vil repræsentanter fra de forskellige uddannelser præsentere deres uddannelse og konkrete forløb.

 • Studiegruppearbejde

  Flere steder i Campusfællesskabet er der små grupperum, som kan benyttes af jer studerende, og der er arbejdspladser i de åbne miljøer.

 • Studiepolitiske aktiviteter

  Du opfordres endvidere til at blive studiepolitisk aktiv i det fælles studieråd for de videregående uddannelser i Campusfællesskabet eller i studierådet på din uddannelse.

 • KP Festival

  Den første fredag i oktober hvert år giver Københavns Professionshøjskole de studerende undervisningsfri og opfordrer samtlige 20.000 studerende til at deltage i KP Festivalen – en heldagsfestival, skabt for at styrke sammenholdet på tværs af årgange og uddannelser.

Praktiske oplysninger

Du kan komme til Campus Bornholm med bus og eller på gåben.

Vi ligger 15 min. til fods fra Rønne og 5 min. fra busstop Campus (Syd).

Campus Bornholm har en række cykelstativer og parkeringspladser.

På alle KP’s adresser er der gode forhold for folk med handicap.

Der er bl.a. elevator, adgang for kørestole samt handicaptoiletter.

Københavns Professionshøjskole ønsker et røgfrit miljø, hvor ingen udsættes for passiv rygning, når de er på arbejde eller studie. KP er røgfrit både inde og ude.

Kontakt

Kontakt Campus Bornholm

Campus Bornholm

Minervavej 1
3700 Rønne

+45 70 89 09 90

OBS: Telefonnummer og e-mailadresse er til KP’s fælles reception og besvares af medarbejdere på flere adresser