Gå til indhold
Campus Bornholm - Studerende

Campus Bornholm

Campus Bornholm er et intimt campus på den historiske og naturskønne Solskinsø.

Det ligger i Rønne og tæt på naturen med klipper på den ene side og Kaolinsøen på den anden. Fra campus er man kun en cykeltur væk fra stejle klippeskrænter, lange hvide sandstrande og store skovområder med vandfald.

Faciliteter

Vi holder til i helt nye lokaler med topmoderne it-faciliteter, som du som studerende frit kan bruge, når der ikke er undervisning, f.eks.:

  • Bibliotek
  • Studiecenter
  • Studiecafe
  • Grupperum

Studieliv på campus

Sociale aktiviteter

Som studerende på Campus Bornholm er der også mange muligheder efter den planlagte undervisning. Udover studiegrupper understøtter campus også et aktivt studieliv på tværs af de videregående uddannelser i campusfællesskabet. Her er et par eksempler:

De fleste mandage mødes alle studerende og alt personale fra de videregående uddannelser klokken 10.15 i loungen til samling. Her vil der være morgensang og informationer, og her vil repræsentanter fra de forskellige uddannelser præsentere deres uddannelse og konkrete forløb.

Flere steder i Campusfællesskabet er der små grupperum, som kan benyttes af jer studerende, og der er arbejdspladser i de åbne miljøer.

Du opfordres endvidere til at blive studiepolitisk aktiv i det fælles studieråd for de videregående uddannelser i Campusfællesskabet eller i studierådet på din uddannelse.

Den første fredag i oktober – hvert år – giver Københavns Professionshøjskole de studerende undervisningsfri og opfordrer samtlige 20.000 studerende til at deltage i heldagsfestivalen i København, der er skabt for at styrke sammenholdet på tværs af årgange og uddannelser

Praktiske oplysninger

På Campus Bornholm kan du studere til:

Handicapforhold

På alle KP’s adresser er der gode forhold for folk med handicap.

Der er bl.a. elevator, adgang for kørestole samt handicaptoiletter.

Rygeregler

Københavns Professionshøjskole ønsker et røgfrit miljø, hvor ingen udsættes for passiv rygning, når de er på arbejde eller studie. KP er røgfrit både inde og ude.

Adresse

Campus Bornholm

Minervavej 1
3700 Rønne

+45 70 89 09 90

OBS: Telefonnummer og e-mailadresse er til KP’s fælles reception og besvares af medarbejdere på flere adresser

Hvad kan jeg blive?

Er du i tvivl om dit studievalg? Læs om vores 23 uddannelser, tag uddannelsestesten og find den uddannelse, der passer til dig.