Gå til indhold
Tre lærerstuderende taler med hinanden ved trappe på Campus Carlsberg

Studiestart på Netbaseret læreruddannelse

Velkommen til alle nye studerende

Siden her er målrettet dig, som netop er blevet optaget som studerende på Netbaseret læreruddannelse ved Københavns Professionshøjskole (NetLU). Vi har samlet vigtige informationer, som vil være nyttige for dig i forbindelse med studiestart. Vi vil særligt anbefale dig at læse velkomstbrevet for nye studerende grundigt igennem.

Velkomstbrev, studiestartside, studiegrupper og god netkultur

Forud for din studiestart vil du modtage en velkomstmail, som er vigtig information. Endvidere vil vi anbefale dig at læse velkomstbrevet nedenfor, hvor du bl.a. kan finde information om hele strukturen i uddannelsen, samt en medieplan som informerer om hvilke digitale platforme vi har i spil på uddannelsen, samt hvordan de benyttes. På studiestartsiden på KPintra (vores intranet), finder du også mange nyttige informationer om din opstart på NetLU (se link nedenfor).
På NetLU foregår mange af læringsaktiviteterne i studieteams. Vi har derfor udarbejdet en vejledning for studerende, der har til hensigt at vejlede og støtte op om processen med at få skabt gode og lærerige studieteamprocesser. Endelig er der et link til et dokument, som beskriver vores forståelse af god netkultur på uddannelsen. Det er vigtigt at alle studerende læser alle dokumenterne grundigt igennem.

Velkomstdag for nye studerende

Der er velkomstdag for alle nye studerende på NetLU med et særligt program fredag den 26. august kl. 09.00-16.30. Om aftenen er der introfest for alle nye studerende på læreruddannelsen, dvs. både NetLU og ordinær læreruddannelse.

Velkomstdagen afholdes på Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V, auditoriet i lokale W2.04

Til velkomstdagen afprøver vi kortvarigt onlineundervisning og derfor bedes du downloade og afprøve programmet ZOOM. Programmet kan downloades her https://zoom.us/download, hvor det også er muligt at finde support. Dertil bedes du medbringe et headset til dagen.

For dig der læser meritlærer eller enkeltfag (Åben uddannelse)

Studerende som læser på Åben uddannelse, og som påtænker at læse fag/moduler på NetLU, skal deltage på introaften for alle studerende på Åben uddannelse som normalt ligger i januar og august måned på Campus Carlsberg. Her vil der ligeledes være information om NetLU og afprøvning af synkron online undervisning i Adobe Connect.

Studieplan for efteråret 2022

Studieplanen indeholder datoer og tidsrum for fysisk tilstedeværelsesundervisning og synkron online undervisning for alle moduler på NetLU.

Vejledninger

itslearning – læringsplatformen vi anvender

Når du kommer i gang med studiet, vil du opleve at meget af vores kommunikation foregår på itslearning. Den fungerer på alle it-platforme (computer, tablets, smartphones). Du vil mest af alt komme til at benytte itslearning til kommunikation med dine undervisningshold samt de øvrige studerende på uddannelsen.

Du kan finde yderligere information om den Netbaserede læreruddannelse her:

Kontaktperson

Regitze Rosenkjær-Wind

Lektor

+45 41 89 70 12