Gå til indhold

Skadesambulatorium

Har du fået en ny skade, eller har du en tidligere, der driller dig? Så få hjælp, vejledning og en fysioterapeutisk undersøgelse på Skadesambulatoriet i Sundhedsklinikken på Københavns Professionshøjskole

Skadesambulatoriet har åbent hver torsdag frem til midt i juni, i tidsrummet 16-18.

Hvad er et skadesambulatorium?

Skadesambulatoriet er en slags skadestue, som tilbyder gratis undersøgelse og vejledning, hvis du har smerter eller funktionsnedsættelser i kroppen. Undersøgelsen og vejledningen varetages af studerende på fysioterapeutuddannelsen under supervision af en uddannet fysioterapeut.

Hvem kan komme?

Alle der har brug for en fysioterapeutisk undersøgelse, f. eks. pga. f.eks. af en overbelastningsskade af muskler, sener eller led, kan booke en tid i Skadesambulatoriet.

Booking

Du kan booke en tid i Skadesambulatoriet på tre måder:

  1. Book online (OBS: CPR nr felt skal stå tomt. Udfyld venligst øvrige felter med *. Og mobil nr.). Hvis der ikke er ledige tider hos nogle af behandlerne på din ønskede torsdag, kan du skrive dig på den elektroniske venteliste.
  2. Ring til os på 51 63 26 69 (hvis ikke du kommer igennem, så læg en besked, og vi kontakter vi dig hurtigst muligt)
  3. Skriv en mail til skadesambulatoriet@kp.dk

Husk at oplyse din mailadresse og dit telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig, hvis det bliver nødvendigt. Hvis du giver dit mobilnummer, vil du modtage en påmindelse om din tid pr SMS, dagen inden.

Det er vigtigt, at du skriver så mange informationer omkring dit problem/fokusområde som muligt, når du booker en tid. På den måde kan de studerende bedst forberede sig på netop din problemstilling.

Hvordan foregår det?

Ved første besøg på Skadesambulatoriet afsættes der minimum 45 minutter til hver ny patient for at have god tid til undersøgelse og en snak om, hvad du selv kan gøre for at bedre dit problem. De fleste kommer fra en til tre gange på klinikken.

Hvor foregår det?

Skadesambulatoriet ligger på 2. sal i Praksis- og Innovationshuset på Nørrebro.

Adressen

Københavns Professionshøjskole
Campus Sigurdsgade
Sigurdsgade 24
2200 København N