Gå til indhold
Linda Lynge

“Undervisningen har givet mig en god rygrad”

35-årige Linda Lynge har taget socialformidleruddannelsen på KP med fuld støtte fra Den Kommunale Kompetencefond.

Læs hele artiklen i HK Kommunalbladet.

Det lå lige til højrebenet, at 35-årige Linda Lynge skulle starte på socialformidleruddannelsen efter i 13 år at have arbejdet med kontanthjælp, sygedagpenge, borgerkontakt og rådgivning. Hun havde afsluttet sin kommunom, hendes to drenge var blevet store, og hun følte sig klar og motiveret for at udvikle sig.

– Mine kolleger, der havde været afsted på socialformidleruddannelsen, kom hjem med rigtig meget. De var glade og følte, at de kunne bruge deres nye viden. Derfor var det en helt naturlig vej at gå, fortæller Linda Lynge, som fik lov af sin leder til at tage uddannelsen på fuld tid og fik uddannelsesorlov i ti måneder.

Unik helhedsforståelse

Kompetencefonden betalte hele uddannelsen, transport og bøger, mens Linda Lynges arbejdsplads betalte hendes løn. Netop støtten fra Kompetencefonden gjorde, at hun ikke følte sig som en byrde for arbejdspladsen, mens hun var væk.

“Det er meget prisværdigt, og jeg er meget taknemmelig for, at jeg har mulighed for at videreuddanne mig”, lyder det fra Linda Lynge.

Og uddannelsen var det helt rigtige valg for hende.

“Det har været vildt fedt. Når du samler så mange mennesker fra så mange forskellige arbejdspladser, får du simpelthen en helt unik helhedsforståelse af, hvad der sker i kommunerne. Jeg fik et fantastisk netværk i klassen – og naturligvis en masse viden. En grundviden og indsigt i lovgivning, samtaleteknikker og videnskabsteori. Undervisningen har givet mig en god rygrad”, fortæller Linda Lynge.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at vide mere om diplomuddannelsen i socialformidling? Så læs her: