Gå til indhold

Information om coronavirus

For samarbejdspartnere og professionelle

BørneBuddies er en succes, når vi har kontakt til de familier, der har brug for vores støtte. Og til det har vi brug for hjælp. Så er du i dit professionelle virke i kontakt med familier og børn, der har brug for en BørneBuddy, kan du hjælpe os ved at fortælle dem om tilbuddets muligheder.

BørneBuddies har i projektperioden hjulpet over 170 børn og familier. BørneBuddies er et blivende tilbud på Københavns Professionshøjskole.

Sådan kan vi samarbejde

  • Vi kommer gerne ud og fortæller mere om projektet i de sammenhænge, hvor I tænker, det er relevant. Det kan f.eks. være på et afdelingsmøde eller på et møde i jeres patientforening.
  • Vi stiller gerne informationsmateriale til rådighed i form af flyers, som kan gives videre til familier i jeres netværk. Det vil også være muligt at linke til vores hjemmeside – f.eks. i nyhedsbreve eller fra jeres egen hjemmeside.

Vi samarbejder foreløbigt med følgende

  • Egmont Fonden (sparring og finansiering)
  • Børn, Unge og Sorg (sparring og undervisning af lektorer på Københavns Professionshøjskole ift. undervisning af studerende).

Vil I selv oprette et Børnebuddies-projekt

Bliv inspireret til at gå i gang med projektet i videoen herunder.

Kontakt

Sekretariat & BørneBuddies-lokale:
Tagensvej 86, 2200 København N.
Lokale C521.

E-mail: boernebuddies@kp.dk
Tlf.: 23 733 317

Vi har åben kontortid alle torsdage mellem klokken 12.00-14.00 og man er altid velkommen til at komme forbi – Måske bare for at se lokalet, drikke en kop kaffe eller tale med os.