Gå til indhold

Information om covid-19

Mundtlig kommunikation som effektivt værktøj

Gør en forskel med din mundtlige kommunikation

Måden vi kommunikerer på, har afgørende betydning i alle situationer mellem mennesker. Ved hjælp af formidlingsværktøjer og øget bevidsthed om måden vi kommunikerer på, kan vi påvirke udfaldet af møder positivt. Situationerne ledes i hensigtsmæssige retninger.

Det faglige indhold

Kommunikations teori og teori fra skuespilkunstens verden inddrages. Du lærer om dine personlige virkemidler som kommunikator. Metoden Fire Faser 12 Principper giver dig overblik over en række udviklingsmuligheder.

Du får formidlingsredskaber, træning og individuel feedback, der er relevant for dig i forhold til de arbejdssituationer, hvor du møder andre i professionelle sammenhænge. Eksempelvis borgere i samtalesituation, i forbindelse med møder, præsentationer eller vejledning af borgere.

Vi arbejder med mundtlig kommunikation – hvad virker i hverdagen? Med relevante cases som omdrejningspunkt bruger vi “situationstræning”, der tager udgangspunkt i din hverdag. Du får konstruktiv feedback og individuel sparring.

Det får du ud af kurset

Du bliver bedre til bevidst at bruge dine forcer og din personlige kommunikation som centralt værktøj i mødet med andre. Du får styrket det, du allerede gør godt og får konkrete redskaber til at videreudvikle dig.

Du får

  • Styrket din evne til at kommunikere, handle, lede og formidle bevidst i relevante arbejdssituationer
  • Afprøvet metoder til arbejdet med din personlige kommunikation
  • Kendskab til skuespilteknik som platform for din mundtlige kommunikations træning
  • Praksiserfaring med dine og andres forcer og virkemidler
  • Konkrete redskaber til udvikling af din mundtlige kommunikation.

Målgruppe

Kurset er for alle der ønsker et kompetenceløft og udvikling af gennemslagskraft med mundtlig kommunikation og formidling.

Underviser

Annethia Lilballe er uddannet skuespiller og indenfor ledelse, kommunikation, kropspsykologi, coaching og entreprenørskab. Annethia har udviklet metoden Fire Faser 12 Principper med støtte fra bl.a. Undervisningsministeriet.

Tilmelding

Optagelse sker efter først-til-mølle-princippet.

Efter tilmeldingsfristens udløb tager vi stilling til, hvilke kurser og temadage vi kan gennemføre, og hvilke vi må aflyse. Alle meddelelser vedrørende optagelse og aflysning sendes til din e-Boks.

Tilmelding er bindende fra fristens udløb.

Tilmeldinger efter fristens udløb er bindende fra tilmeldingsdatoen. Hvis du bliver forhindret eller syg, har din arbejdsplads altid mulighed for at sende en anden medarbejder.

Husk venligst at give os besked hvis en anden medarbejder skal overtage pladsen. Kursusafgiften refunderes ikke ved afbud/fravær. Alle afmeldinger og ombytninger skal sendes skriftligt til kursus@kp.dk

Prisen fremgår af hvert enkelt kursusopslag.

Alle kursuspriser er angivet uden moms. På kurser udbudt under åben uddannelse tillægges der ikke moms på fakturaen. Det fremgår af prisen på det enkelte kursusopslag, om der tillægges moms, markeret med “(+ moms)”.

Når du er blevet optaget på et kursus, sender vi en elektronisk faktura til betaleren, der skal betales i henhold til den betalingsdato, som står på fakturaen. Når betalingen er registreret, har du ret til at deltage i undervisningen.

Der udstedes et kursusbevis efter afslutning af kurser på minimum 12 timer. For at modtage et bevis må du som kursist maksimalt have haft 20 % fravær på kurset. Kursusbeviser sendes til din e-Boks.

Der udstedes ikke bevis for en temadag.

Mundtlig kommunikation

Start- og slutdato

22.09.21 - 23.09.21

Tilmeldingsfrist

23.08.21

Pris

7.500 kr.

Hvor

Tagensvej 18

Kontakt

Kontakt KP, hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding eller optagelse, eller hvis du har brug for yderligere information om en uddannelse eller et kursus.

Tlf. 72 48 75 40 / evu@kp.dk

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 11.00-14.00