Gå til indhold
Kvinde klikker på computer

DEP-flex

NCE udbyder diplomuddannelsen i erhvervspædagogik som DEP-flex, der henvender sig til undervisere, der har brug for større fleksibilitet i gennemførelsen af uddannelsen.

DEP-flex er en online version af diplomuddannelsen i erhvervspædagogik, hvor fleksibiliteten er stor, og du i høj grad selv tilrettelægger din uddannelse.

Temaer, litteratur og eksamensform er den samme som på moduler med fremmødeundervisning, men du arbejder som selvstuderende og skal derfor være klar til at tage et stort ansvar for din egen studieaktivitet.

Når du er optaget på et modul tilrettelagt som DEP-flex, får du adgang til hele forløbet på vores læringsplatform Itslearning. Her finder du beskrivelse af modulet, videopræsentationer, online-cases, opgaver, øvelser i praksis mv.

Du har selv ansvaret for at tilrettelægge dit forløb, men der er en underviser tilknyttet, der undervejs vil lave temaopsamlinger og give dig vejledning. Sammen med underviseren aftaler I, hvordan dit vejledningsforløb skal se ud.

Tilmelding

Det er op til dig selv at tilrettelægge, hvordan dit forløb skal se ud. Vi anbefaler derfor, at du inden opstart lægger en plan for, hvornår og hvordan du vil studere, så du hurtigt kan lave en plan sammen med vejlederen på modulet.

Da hele forløbet er online, er det vigtigt, at du har en god internetforbindelse og har mulighed for at mødes med din vejleder online.

Du tilmelder dig et modul som DEP-Flex ved at vælge “DEP-Flex-udgaven” af modulet på holdlisten nederst på den pågældende modulside.

Eksamen

Eksamen foregår online. Det er også muligt at gå op til gruppeeksamen.