Gå til indhold

Bioanalytisk udviklingsarbejde

Om det valgfrie element

I dette forløb beskæftiger du dig med bioanalytisk udviklingsarbejde med udgangspunkt i konkrete laboratoriemedicinske problemstillinger. Vi beskæftiger os med de af bioanalytikerprofessionens opgaver, der ligger ud over den daglige laboratoriemedicinske drift.

Hvilke arbejdsopgaver har de bioanalytikere, der ikke står for den daglige drift af undersøgelser og analyser? Vi vil gerne undersøge, hvilke udfordringer en karriere i bioanalytikerprofessionen kan byde på nu og i fremtiden.

Praktisk information

Elementet kan kun søges af bioanalytikerstuderende ved Københavns Professionshøjskole

Min. 25 og maks. 70 deltagere.

Bioanalytikeruddannelsen
Københavns Professionshøjskole
Sigurdsgade 26
2200 København N

Tre individuelle skriftlige refleksionsopgaver og en afsluttende skriftlig opgave, der bedømmes internt efter 7-trinsskalaen.

Biomedical development

Tilmelding til valgfrit element er åben i uge 12+13 for det kommende efterårssemester og i uge 42+43 for det kommende forårssemester.

Til studerende fra andre skoler end Københavns Professionshøjskole: Kontakt Tine Munch Schumann for at tilmelde dig, , +45 51 63 24 06.

Indhold

På baggrund af jeres erfaringer fra de kliniske afdelinger diskuterer vi hele professionens arbejds- og ansvarsområder. På den måde vil I få indblik i diagnostiske procedurer og problemstillinger i specialer, hvor I ikke selv har været.

Vi diskuterer ligeledes arbejdsområder, der ligger uden for de almindelige diagnostiske opgaver, I kender. I kan således få et billede af de muligheder, der er for jer i jeres fremtidige karrierer som bioanalytikere.

Forløbet har tre fokusområder: Big data som redskab i diagnostik, evidensbaseret bioanalytisk praksis og virtuelle metoder i diagnostik.

Læringsudbytte

Viden om, hvordan bioanalytikere bidrager til udvikling af laboratoriemedicinsk praksis, og hvordan praksis vil udvikle sig i den nærmeste fremtid.

Læringsmetoder

Undervisningen vil tage udgangspunkt i faglige oplæg, gruppearbejde, peer-feedback, selvstudie og fremlæggelse.

Kontakt

Søren Frank Jørgensen

Lektor

+45 24 29 65 17