Campus Carlsberg - Klatrevæg

Campus Carlsberg

Campus Carlsberg er det nyeste af de syv campusser, der tilsammen danner Københavns Professionshøjskole. Med sine store bygninger og mange studerende udgør det også det største af de syv.

Mange faciliteter

På Campus Carlsberg er der mange faciliteter, som man som studerende frit kan bruge, når der ikke er undervisning, f.eks:

  • Boldbur
  • Idrætssale
  • Dramasal
  • Kreative værksteder
  • Faglokaler
  • Musiklokaler
  • Kantine og cafeer
  • Bibliotek
  • Basecamps til de enkelte uddannelser

Sociale aktiviteter

De studerende på Campus Carlsberg har mange sociale aktiviteter på tværs af uddannelser, og du kan som ny studerende selv være med til at præge det sociale liv med dine input. Pt. findes f.eks. disse sociale aktiviteter og foreninger:

Humlen er Carlsbergs studiecafe der om fredagen forvandler sig til fredagsbar. Den drives af frivillige studerende og bruges også til mange sociale aktiviteter.

Besøg Humlens Facebook-side

CC Drama holder bl.a. musical, kor, ti-timerteater, jam-aftener og mere til.

Move er et idræts- og bevægelsesudvalg med mange aktiviteter som fx badminton, yoga, motionsboksning og friluftsliv.

LGBTQ er et udvalg, der sætter fokus på minoritetsgrupper og deres rettigheder. De holder både faglige oplæg men er også de første til at afholde Fairybingo. Derudover har de også en vogn til CPH Pride.

Geek sætter fokus på nogle af de mere nørdede aspekter af de studerendes interesser. Hvis du har en trang til Cosplay, Dungeons and Dragons eller Monsters Night i Tivoli, så er det et godt sted at være med.

Krea er Campus Carlsbergs kreative forening for alle dem der er glade for at bruge sine hænder. Om det er at klippe julehjerter, lave påskepynt eller lave perleplader.

Carlsberg Campus har et kor der øver ugentligt. Det er både for studerende, undervisere og ansatte. Koret optræder engang imellem til arrangementer i bygningen.

Vær med til at præge studielivet

Der er mange flere udvalg og små sociale tiltag, herunder på de enkelte uddannelser. Det er ikke en garanti, at alle udvalg eksisterer for evigt, da det er meget præget af de nuværende studerende. Som ny studerende er du meget velkommen til selv at komme med forslag til foreninger og aktiviteter. Hvis du gerne vil vide mere, så bruger samtlige udvalg Facebooksiden Carlsvognen til at kommunikere, så gå endelig ind og følg den. Du kan også se nogle af de studerendes Instagram-billeder fra Campus Carlsberg.

Nærområde

Campus Carlsberg ligger i den nye Carlsberg By mellem Vesterbro og Valby. Du vil være tæt på parker som J. C. Jacobsens Have og Søndermarken. Selve bygningen deler adresse med butikker som f.eks. Føtex, Netto, Lagkagehuset, apotek og sågar en skomager. Læs mere om Carlsberg Byen.

Praktiske informationer

På Campus Carlsberg kan du studere til:

Transport

Parkeringsforhold: Carlsberg Byen har flere underjordiske parkeringsanlæg, hvor biler kan parkeres mod betaling.

Offentlig transport: Carlsberg Station ligger lige neden for Campus Carlsberg. Der kører flere busser i området omkring Carlsberg Byen. Enghave Plads Metrostation er ca. 700 meter fra campus

Kontakt

Campus Carlsberg
Humletorvet 3
1799 København V
Tlf: 70 89 09 90
Mail: info@kp.dk