Gå til indhold

Praktik på psykomotorisk terapeutuddannelsen

Denne side indeholder information til praktiksteder

Målet med praktikken er at udvikle og skabe en sammenhæng mellem den studerendes teoretiske viden og praktiske færdigheder og kompetencer.

I praktikken integrerer den studerende redskaber, metoder, teorier, færdigheder og kompetencer til at kunne varetage afspændingspædagogiske og psykomotoriske arbejdsopgaver med mennesker individuelt eller i grupper. I praktikken indgår den studerende således i autentiske klientforløb enten alene eller i samarbejde med andre faggrupper.

Godkendelse og krav

Praktikken foregår inden for det psykomotoriske virksomhedsfelt. Med vejledning fra praktikkoordinator og praktikundervisere finder den studerende selv praktiksted eller tildeles et godkendt praktiksted fra “Praktikbanken”.

Uddannelsesinstitutionen godkender praktiksteder, der er relevante for virksomhedsområdet.

For at blive godkendt som praktiksted kræver det, at praktikstedet er relevant i forhold til det skitserede læringsudbytte for den pågældende praktik.

Som kommende praktiksted påtager man sig endvidere ansvar for, at praktikanten får tilknyttet en kontaktperson, som kan bidrage med råd og vejledning under praktikforløbet. Kontaktpersonens arbejde er ulønnet.

Kontakt

Kontakt vores praktikkoordinator, hvis du har spørgsmål, der handler om praktik/klinisk undervisning:

Tanja Thinggaard Andersen

Lektor

+45 41 89 85 72