Gå til indhold

Information om coronavirus

Leg, koncerter og catwalk på Campus Carlsberg

Københavns Professionshøjskole åbner dørene på Kulturnatten, hvor 250 pædagogstuderende står klar med legeværksteder, mens tekstilformidleruddannelsen afholder modeshow

Kulturnatten byder fredag den 11. oktober i år på over 200 arrangementer rundt omkring i København, så det kan være svært at vælge. Men hvis du er til leg, koncerter og catwalk i en skøn sammenblanding, så er et besøg på Campus Carlsberg på Vesterbro ikke en helt tosset ide.

Først på aftenen står 250 pædagogstuderende klar med en række tilbud om historielege, medielege, bevægelseslege og krea-lege. Der er koncerter, udstillinger og sjov på programmet for børn i alle aldre og deres familier.

De pædagogstuderende vil i løbet af aftenen sende Facebook Live via Københavns Professionshøjskoles facebookside, og hvis du er forhindret i at deltage, så kan du følge med og stille spørgsmål her.

”Vi glæder os helt vildt til at byde folk velkomne til pædagoguddannelsen, så de kan opleve vores høje faglighed og store engagement. Vi tager børn og voksne en tur ned af ‘Memory Lane’, så de kan opleve legetøj og lege fra blandt andet 90’erne. Der venter helt sikkert nogle spændende samtaler i familierne med udgangspunkt i ’dengang jeg var ung’, siger pædagogstuderende Ditte Samuelsen fra Københavns Professionshøjskole.

Senere på aftenen står tekstilformidleruddannelsen bag et brag af et modeshow. Med afsæt i ’Naturen som Designmotiv’ har de studerende arbejdet intensivt gennem de sidste to måneder, for at skabe beklædningsdele inspireret af naturen.

Du vil blive præsenteret for en verden af flagrende skørter, cool designs, farverige tryk og imponerende broderier. Også her kan du følge med på sociale medier, da de studerende fra tekstilformidleruddannelsen løbende lægger opslag på Københavns Professionshøjskoles instragramprofil. Du kan følge opslagene her.

Program

18.00

Åbne legeaktiviteter for børn:

Bevægelseslege, hulebyggeri, leg med digitale medier, musik og drama

19.30

Musik

20.00

Show, tekstilformidlerne

20.30

Musik

21.00

Show, tekstilformidlerne