Gå til indhold

Det sociale område

Vi hjælper jer med at styrke det sociale område til gavn for borgeren.

Kontakt

Portrætfoto af chefkonsulent Pauline Hagensen

Pauline Hagensen

Chefkonsulent

+45 24 29 64 17

Det sociale arbejde er præget af komplekse problemstillinger, der stiller krav til faglighed samt samarbejde og organisering af indsatser. Derudover er området præget af løbende politiske dagsordner og medfølgende initiativer, der kan kalde på implementering og forandringsstøtte.

Vi designer og leverer uddannelse, kurser, supervision og konsulentbistand [GG1] med udgangspunkt i jeres konkrete behov – fagligt, organisatorisk og strategisk. I vores løsninger har vi fokus på værdiskabelse for organisation, medarbejdere og de borgere, I arbejder med.

Ring til os, så vi kan drøfte jeres konkrete behov og finde en løsning, der passer til jer.

Eksempler på forløb

  • Uddannelsesforløb for udvalgte medarbejdere på handicapområdet i Københavns Kommune med fokus på styrket netværks- og pårørendesamarbejde.
  • Metodekursus for medarbejdere fra socialpsykiatrien i Guldborgsund kommune med fokus på neuropædagogik og kognitiv tilgang.
  • Udviklingsforløb med fokus på bedre praksis for onboarding af nye socialrådgivere i 3 kommuner
  • E-læringsmateriale med fokus på recovery og rehabilitering for alle nyansatte i socialpsykiatri og udsatte-området i Københavns Kommune
  • ICS-tonet supervision for at understøtte implementeringen af metoden på børneområdet i en kommune i hovedstadsområdet.