Gå til indhold

Beskæftigelse

Vi leverer kurser og kompetencegivende uddannelse skræddersyet til jer, så I bliver en succes med at nå jeres strategiske mål på beskæftigelsesområdet.

Kontakt

Billede på vej

Ole Mølholm Jensen

Chefkonsulent

+45 24 29 64 15

Om beskæftigelsesområdet

Beskæftigelsesområdet forandrer sig hurtigt i takt med ændrede økonomiske strukturer og nye politiske initiativer. Der er løbende behov for kompetenceudvikling i beskæftigelsesindsatsen og behovet kan desuden opstå pludseligt i forlængelse af reformer og lovændringer.

På Københavns Professionshøjskole er vi opdaterede inden for den nyeste viden, lovgivning og trends på beskæftigelsesområdet. Vi kan derfor hjælpe jer med at skræddersy kurser og kompetencegivende forløb, som passer til jeres behov.

Ring eller skriv til os. Så aftaler vi et møde, hvor vi kan blive klogere på jeres behov, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Eksempler på forløb

Nedenfor kan du se nogle af de forløb, som vi har skræddersyet i samarbejde med vores kunder:

  • Uddannelsesforløb for Københavns Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning om samtaler med psykisk sårbare med fokus på samtalemetoder og kendskab til psykiatriske diagnoser.
  • Uddannelsesforløb i jobrettet kommunikation med jobparate- og aktivitetsparate borgere for Jobcenter Bornholm.
  • Udvikling og undervisning på grunduddannelse for alle nyansatte i beskæftigelses- og integrationsforvaltningen i Københavns kommune siden 2015.