Gå til indhold

Erstatningsbevis

Mistet dit eksamensbevis eller kursusbevis? Anmod om et nyt og få det tilsendt som Digital Post.

Har du mistet dit eksamensbevis eller kursusbevis, og har du afsluttet en uddannelse, videreuddannelse eller kursus på KP (tidligere Metropol eller UCC), kan vi sende et erstatningsbevis til din postkasse til Digital Post.

Du skal blot udfylde en af nedenstående formularer.

Grunduddannelser

Videreuddannelser

Du skal bl.a. oplyse dit navn. Hvis du har skiftet navn, siden du læste hos os, oplys da også dit tidligere navn i bemærkningsfeltet.

Pris og sagsbehandlingstid

Det er gratis at få udstedt et erstatningsbevis, hvis du har mistet det oprindelige. Du skal regne med op til fire ugers sagsbehandlingstid.

Diploma supplement

Hvis du er dimittend fra ca. 2006 eller senere, får du tilsendt et ’diploma supplement’ sammen med dit eksamensbevis efter gennemført akademi- eller diplomuddannelse.

Oversættelse af eksamensbeviser

Har du behov for at få dit eksamensbevis oversat, anbefaler vi, at du får det oversat og bekræftet af en autoriseret translatør.

KP ligger ikke inde med uddannelsesordninger, studieordninger, kursusbeskrivelser og lign. oversat til engelsk og påtager sig heller ikke at oversætte disse. Vi kan i et vist omfang hjælpe med at finde materialer frem på dansk, men du må selv sørge for oversættelse.

Får du materiale oversat ved en autoriseret translatør, kan vi være behjælpelige med at bekræfte, at oversættelsen svarer til det danske dokument.

Udstedelse af nyt eksamensbevis ifm. navneændring

KP udsteder kun nyt eksamensbevis til dimittender, der fremlægger dokumentation for et juridisk kønsskifte.

Dimittender, der skifter navn af andre årsager, kan ikke få udstedt et nyt bevis (fx ægteskab, skilsmisse, personlige årsager).