Gå til indhold

Vær med i KP’s nye ledernetværk

KP Ledelse er et fagligt netværk for dig, der arbejder med ledelse – formelt som uformelt.

Med afsæt i de mange ledelsesfaglige diskussioner, som konferencen ’Ledelse af resiliens – i virkeligheden’ fremkaldte den 11. marts 2021 har Københavns Professionshøjskole og KP Alumne etableret netværket KP Ledelse. Netværket er for dig, som arbejder med og interesserer sig for ledelse og organisationsudvikling.

Du tilmelder dig netværket her.

Initiativtagere er Margrethe Andersen og Ellen Wolgau, begge chefkonsulenterne på Københavns Professionshøjskoles videreuddannelsesområde Ledelse, organisation og forvaltning.

KP Ledelse er et netværk for dig, som arbejder med ledelse. Her samles vi på tværs af brancher og professioner for at debattere, hvordan organisationer og ledere evner at løse kerneopgaven på trods af udfordringer og modsatrettede krav – samtidig med at vi måske endda opdager nye og bedre måder at organisere, lede og samarbejde på” - siger Ellen Wolgau om netværket.

Det er gratis at deltage i netværket, og deltagerne kan se frem til løbende at få nyheder om ledelse og fra forskningens verden. De to initiativtagere ønsker med netværket at skabe debat og inspirere den enkelte leder i sit arbejde og sætte nye vinkler på ledelse.

Læs mere om KP Ledelse her.

Læs om vores ledelsesfaglige arrangementer her.