Gå til indhold

Styrk din personlige gennemslagskraft

Få metoder til at brænde igennem så du bliver hørt, forstået og respekteret

Lær at anvende en række teknikker, der styrker din evne til at indtage rummet og brænde igennem, så du får alles opmærksomhed.

Om kurset

På kurset lærer du:

  • Konkrete metoder til at styrke din personlige gennemslagskraft
  • At tackle personer, der taler- og afbryder konstant
  • At aflæse andres kropssprog og tonefald, så du kan forebygge misforståelser og konflikter
  • Redskaber til, hvordan du skaber overensstemmelse mellem dine ord og dit kropssprog – så du fremstår selvsikker, kompetent og troværdig
  • Hvordan du opnår indre styrke og ydre ro ved hjælp af positiv selvprogrammering

Desuden får du tilbudt at udfylde en test, der giver dig en pejling på din gennemslagskraft. Testen udfyldes af dig selv og er helt til eget brug.

Det faglige indhold

På kurset lægges der særlig vægt på teorier om kroppens sprog og signaler.  Der inddrages korte videosekvenser med en af verdens førende eksperter i kropssprog, Joe Navarro, som var ansat i mere end 25 år hos FBI og som gik under navnet The Spy Catcher.

Som supplement inddrages teorier om kroppens sprog og signaler af Allan og Barbara Pease der viser, hvorfor intuitionen er så fantastisk. På kurset kommer vi kort ind på hovedprincipperne i transaktionsanalysen med særlig vægt på metoder til at tackle dominerende personer.

Teorierne kan både anvendes under jeres interne møder, ved én til én samtalen og i din kontakt med borgerne.

Endelig får du på kurset indsigt i og viden om en række mentale teknikker, så du bliver bedre rustet til at bevare sagligheden, overblikket og den fulde kontrol, når du udsættes for pressede situationer.

Kurset består af teoretiske indlæg, plenumdebat og gruppearbejde. Desuden består kurset af træningsøvelser med efterfølgende feedback. Øvelserne er et tilbud til dig men er ikke et krav.

Underviser

Johnny Schultz, uddannet cand.psych. med speciale i arbejdspsykologi, stress og psykisk arbejdsmiljø.  Han har en forskningsmæssig baggrund fra Københavns Universitet, hvor han har forsket i konkrete metoder til at styrke det psykiske arbejdsmiljø, så både ledere og medarbejdere oplever et højt arbejdsmæssigt engagement og føler trivselsundhed og arbejdsglæde.

Hvem deltager

Kurset er både for ledere og medarbejdere, der har behov for større gennemslagskraft i det daglige samarbejde. Det kan både være under én til én samtalen, ved dine interne møder og i din kontakt med borgerne

Tilmelding

Optagelse sker efter først-til-mølle-princippet.

Efter tilmeldingsfristens udløb tager vi stilling til, hvilke kurser og temadage vi kan gennemføre, og hvilke vi må aflyse.

Hvis kurset stadig fremgår af kp.dk med en ”Ansøg-knap” efter tilmeldingsfristen, er der stadig ledige pladser, og du er velkommen til at tilmelde dig. Hvis der er venteliste, fremgår det af kurset.

Alle meddelelser vedrørende optagelse og aflysning sendes som Digital Post.

  • Hvis du framelder dig inden tilmeldingsfristen, kan du få refunderet din deltagerbetaling for det pågældende kursus
  • Hvis du framelder dig efter tilmeldingsfristen, hæfter du for hele deltagerbetalingen for det pågældende kursus
  • Hvis du tilmelder dig efter tilmeldingsfristens udløb, hæfter du for hele deltagerbetalingen for det pågældende kursus, hvis du framelder dig
  • Hvis du bliver forhindret eller syg inden kursusstart, har din arbejdsplads mulighed for at sende en anden medarbejder
  • Alle afmeldinger og ombytninger skal sendes skriftligt til kursus@kp.dk

Prisen fremgår af hvert enkelt kursusopslag.

Alle kursuspriser er angivet med og uden moms. På kurser udbudt under åben uddannelse tillægges der ikke moms på fakturaen. Det fremgår af prisen på det enkelte kursusopslag, om der tillægges moms, markeret med.

Når du er blevet optaget på et kursus, sender vi en elektronisk faktura til betaleren, der skal betales i henhold til den betalingsdato, som står på fakturaen. Når betalingen er registreret, har du ret til at deltage i undervisningen.

Der udstedes et kursusbevis efter afslutning af kurser på minimum 12 timer. For at modtage et bevis må du som kursist maksimalt have haft 20 % fravær på kurset. Kursusbeviser sendes som Digital Post.

Der udstedes ikke bevis for en temadag.

Efterår 2024

Styrk din personlige gennemslagskraft

Start- og slutdato

26.09.24 - 27.09.24

Tilmeldingsfrist

26.05.24

Nummer

0619069

Ledighed

Ledige pladser

Pris

Privatpersoner betaler moms, og virksomheder betaler ikke moms.

8.125 kr.

6.500 kr. ekskl. moms

Hvor

Tagensvej 18, 2200 København N

Hvornår

To kursusdage kl. 09.00-16.00: d. 26.09.24 + 27.09.24

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. For at vi kan besvare dine spørgsmål bedst og hurtigst muligt, bedes du vælge, om du vil tale med studieservice eller en faglig kontaktperson. Læs mere herunder.

Kontakt studieservice, hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding, optagelse eller andre praktiske forhold.

Tlf. 72 48 75 40 / evu@kp.dk

Åbningstider

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: kl. 9.00-14.00

Onsdag: kl. 11.00-14.00

Helle Pehrson

Konsulent

+45 51 38 04 55