Gå til indhold

Skriveværksted – afgangsprojekt

for studerende på afgangsprojektet på PD, DUEK og DEP ved Københavns Professionshøjskole

Skriveværkstederne for afgangsprojektstuderende giver redskaber til opgaveskrivning og hjælp til at komme i gang med og fastholde arbejdet med den konkrete opgave.

Forløbet består af fire værksteder, og der er indbygget en progression i forhold til opgaveskrivningens skriveprocesser. Skriveværksted 1. gang og 2. gang retter sig mod de indledende skriveprocesser, mens skriveværksted 3. gang og 4. gang støtter de afsluttende skriveprocesser.

Arbejdsformen er dialogisk og består af oplæg, skriveøvelser, analyser af modeltekster, responsgruppearbejde og ideer til udvikling af den skriftlige udtryksform. Som en del af forløbet etableres faste responsgrupper, hvor der arbejdes konkret med den enkeltes opgave og faglige problemstilling. Imellem kursusgangene forbereder de studerende indbyrdes respons i responsgrupperne.

Underviser
Kirsten Bjerre, lektor

Deltagelse i den studiestøttende aktivitet kræver, at der er modtaget betaling for modulundervisningen i det pågældende semester.

Tilmelding

Optagelse sker efter først-til-mølle-princippet.

Efter tilmeldingsfristens udløb tager vi stilling til, hvilke kurser og temadage vi kan gennemføre, og hvilke vi må aflyse.

Hvis kurset stadig fremgår af kp.dk med en ”Ansøg-knap” efter tilmeldingsfristen, er der stadig ledige pladser, og du er velkommen til at tilmelde dig. Hvis der er venteliste, fremgår det af kurset.

Alle meddelelser vedrørende optagelse og aflysning sendes som Digital Post.

Tilmelding er bindende fra fristens udløb.

Tilmeldinger efter fristens udløb er bindende fra tilmeldingsdatoen. Hvis du bliver forhindret eller syg, har din arbejdsplads altid mulighed for at sende en anden medarbejder.

Husk venligst at give os besked hvis en anden medarbejder skal overtage pladsen. Kursusafgiften refunderes ikke ved afbud/fravær. Alle afmeldinger og ombytninger skal sendes skriftligt til kursus@kp.dk.

Prisen fremgår af hvert enkelt kursusopslag.

Alle kursuspriser er angivet med og uden moms. På kurser udbudt under åben uddannelse tillægges der ikke moms på fakturaen. Det fremgår af prisen på det enkelte kursusopslag, om der tillægges moms, markeret med.

Når du er blevet optaget på et kursus, sender vi en elektronisk faktura til betaleren, der skal betales i henhold til den betalingsdato, som står på fakturaen. Når betalingen er registreret, har du ret til at deltage i undervisningen.

Der udstedes et kursusbevis efter afslutning af kurser på minimum 12 timer. For at modtage et bevis må du som kursist maksimalt have haft 20 % fravær på kurset. Kursusbeviser sendes som Digital Post.

Der udstedes ikke bevis for en temadag.

VIGTIGT!

Er en tilmeldingsfrist overskredet, kan du stadig tilmelde dig, hvis knappen “Mere info” er grøn.
Hvis det er første gang, du tilmelder dig et kursus i vores nye tilmeldingssystem, skal du undervejs bekræfte din e-mailadresse via en mail, som er sendt til den mailadresse, du angiver. Ellers går din tilmelding ikke igennem.
Du modtager din kvittering for tilmelding på mail tidligst tre timer efter, du har tilmeldt dig.

Forår 2023

Skriveværksted for afgangsprojektstuderende - Hold 2 - kl. 16:00-19:00

Start- og slutdato

16.03.23 - 11.05.23

Tilmeldingsfrist

Hvis knappen "Mere info" er grøn, kan du stadig tilmelde dig, selvom tilmeldingsfristen er overskredet.

16.02.23

Pris

Gratis

Hvor

Tagensvej 18, 2200 København N

Nummer

0517040

Skriveværksted for afgangsprojektstuderende - Hold 1 - 12:00 - 15:00 - VENTELISTE

Start- og slutdato

16.03.23 - 11.05.23

Tilmeldingsfrist

Hvis knappen "Mere info" er grøn, kan du stadig tilmelde dig, selvom tilmeldingsfristen er overskredet.

16.02.23

Pris

Gratis

Hvor

Tagensvej 18, 2200 København N

Nummer

0517041

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. For at vi kan besvare dine spørgsmål bedst og hurtigst muligt, bedes du vælge, om du vil tale med studieservice eller en faglig kontaktperson. Læs mere herunder.

Kontakt studieservice, hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding, optagelse eller andre praktiske forhold.

Tlf. 72 48 75 40 / evu@kp.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 11.00-14.00

Per Bak Christensen

Lektor

+45 41 89 71 60