Genveje


Videreuddannelse

Skræddersyet

Har din skole, institution eller kommune brug for kompetenceudvikling, som virker på den lange bane?

På Københavns Professionshøjskole kan vi hjælpe jer i mål ved hjælp af skræddersyede forløb og konsulentydelser, som passer til lige netop den situation, I står i.

Med afsæt i den nyeste viden fra forskning og konkrete erfaringer fra praksis kan vi hjælpe jer med at komme i mål med strategier og handleplaner. Vi tænker tværprofessionelt, og vores udgangspunkt er altid jeres kerneopgave og behov.

Sammen tager vi udgangspunkt i de udfordringer, I står overfor. Vi afdækker udviklings- og løsningsmuligheder, og med fælles indsigt og viden sammensætter vi et forløb, som matcher jeres behov og ønsker. Det er muligt at tilrettelægge et skræddersyet forløb for både offentlige institutioner, private virksomheder, stat, kommune og region.

Efter et skræddersyet forløb har I:

  • Redskaber til at nå i mål i forandringssituationer
  • Nye kompetencer til at håndtere nye og komplekse opgaver
  • Styrket samarbejde på tværs af fag og sektorer
UCC og Metropol er blevet til Københavns Professionshøjskole
Den 1. marts 2018 fusionerede professionshøjskolerne UCC og Metropol. Hvis du bliver optaget på en af vores uddannelser fra 1. marts 2018, kommer du derfor til at gå på Københavns Professionshøjskole. Med fusionen vil vi sikre stærkere faglige miljøer og skabe de bedste rammer for dit studieliv.