Gå til indhold

Information om covid-19

Seminar om mundtlig formidling og eksamen på PD, DUEK og DEP afgangsprojekter

for studerende på afgangsprojektet på PD, DUEK og DEP ved Københavns Professionshøjskole.

Hvordan præsenterer du dit afgangsprojekt til den mundtlige prøve? Den mundtlige prøve former sig som en samtale mellem eksaminand(er) og eksaminator, hvori censor kan deltage. I grupper fremlægges de individuelle prøveoplæg, pointer og hvad der skal gives feedback på. Seminaret vil give dig gode råd om strategier for den mundtlige del af prøven samt øvelser ud fra din egen opgave. Tag derfor den færdige skriftlige opgave med.

Undervisere
Søren Cruys-Bagger, lektor, diplomstudievejleder, modulkoordinator
Trine Gandil, lektor
Per Bak Christensen, lektor

Deltagelse i den studiestøttende aktivitet kræver, at der er modtaget betaling for modulundervisningen i det pågældende semester.

Tilmelding

Optagelse sker efter først-til-mølle-princippet.

Efter tilmeldingsfristens udløb tager vi stilling til, hvilke kurser og temadage vi kan gennemføre, og hvilke vi må aflyse. Alle meddelelser vedrørende optagelse og aflysning sendes til din e-Boks.

Tilmelding er bindende fra fristens udløb.

Tilmeldinger efter fristens udløb er bindende fra tilmeldingsdatoen. Hvis du bliver forhindret eller syg, har din arbejdsplads altid mulighed for at sende en anden medarbejder.

Husk venligst at give os besked hvis en anden medarbejder skal overtage pladsen. Kursusafgiften refunderes ikke ved afbud/fravær. Alle afmeldinger og ombytninger skal sendes skriftligt til kursus@kp.dk

Prisen fremgår af hvert enkelt kursusopslag.

Alle kursuspriser er angivet uden moms. På kurser udbudt under åben uddannelse tillægges der ikke moms på fakturaen. Det fremgår af prisen på det enkelte kursusopslag, om der tillægges moms, markeret med “(+ moms)”.

Når du er blevet optaget på et kursus, sender vi en elektronisk faktura til betaleren, der skal betales i henhold til den betalingsdato, som står på fakturaen. Når betalingen er registreret, har du ret til at deltage i undervisningen.

Der udstedes et kursusbevis efter afslutning af kurser på minimum 12 timer. For at modtage et bevis må du som kursist maksimalt have haft 20 % fravær på kurset. Kursusbeviser sendes til din e-Boks.

Der udstedes ikke bevis for en temadag.

Seminar om mundtlig formidling og eksamen afgang

Start- og slutdato

07.06.21 - 07.06.21

Tilmeldingsfrist

22.01.21

Pris

0 kr.

Hvor

Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 Kbh. V

Kontakt

Kontakt KP, hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding eller optagelse, eller hvis du har brug for yderligere information om en uddannelse eller et kursus.

Tlf. 72 48 75 40 / evu@kp.dk

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 11.00-14.00