Gå til indhold

Alment studiestøttende kursus (ASK)

Et studiestartstilbud til studerende på akademi- og diplomuddannelser på KP

Som ny studerende på en akademi- eller diplomuddannelse på KP er der mange andre ting end undervisning og forberedelse, der fylder. Alle it-systemer er nye, og der er mange af dem. Hvor er min undervisningsplan og litteraturliste? Hvor får jeg fat i et studiekort? Hvordan printer jeg på uddannelsesstedet? Hvordan får jeg studieliv, arbejdsliv og privatliv til at hænge sammen? Hvad forventes der af mig? Hvem kan hjælpe mig med hvad – og hvor skal jeg lede efter oplysninger om hvad?

Kom og få en introduktion til alt det, du som studerende skal vide for at få det optimale ud af din uddannelse. Det er tre timer godt givet ud, så du er klædt på til at være studerende på en akademi- eller diplomuddannelse på KP.

Indhold

  • Praktisk info om studiekort, eksamen, KP-mail, print, kantine, it-support, basen, Office-pakken + muligheder for støtte på studiet
  • Intro til læringsplatform
  • Formelle krav på uddannelsen
  • Læringsstil og mig i en studiegruppe (kom evt. sammen som studiegruppe)
  • Forberedelse og deltagelse i undervisning
  • At lære at lære (refleksion)
  • Sammenhæng mellem studieliv, arbejdsliv og privatliv + transfer + involvere bagland (chef, kolleger mv.)
  • Gruppearbejde (virtuelt)
  • Eksamen

Underviser
Søren Cruys-Bagger, lektor

Deltagelse i den studiestøttende aktivitet kræver, at der er betalt for deltagerbetaling på et akademi- eller diplommodul i det pågældende semester.

Tilmelding

Optagelse sker efter først-til-mølle-princippet.

Efter tilmeldingsfristens udløb tager vi stilling til, hvilke kurser og temadage vi kan gennemføre, og hvilke vi må aflyse.

Hvis kurset stadig fremgår af kp.dk med en ”Ansøg-knap” efter tilmeldingsfristen, er der stadig ledige pladser, og du er velkommen til at tilmelde dig. Hvis der er venteliste, fremgår det af kurset.

Alle meddelelser vedrørende optagelse og aflysning sendes til din e-Boks.

Tilmelding er bindende fra fristens udløb.

Tilmeldinger efter fristens udløb er bindende fra tilmeldingsdatoen. Hvis du bliver forhindret eller syg, har din arbejdsplads altid mulighed for at sende en anden medarbejder.

Husk venligst at give os besked hvis en anden medarbejder skal overtage pladsen. Kursusafgiften refunderes ikke ved afbud/fravær. Alle afmeldinger og ombytninger skal sendes skriftligt til kursus@kp.dk

Prisen fremgår af hvert enkelt kursusopslag.

Alle kursuspriser er angivet uden moms. På kurser udbudt under åben uddannelse tillægges der ikke moms på fakturaen. Det fremgår af prisen på det enkelte kursusopslag, om der tillægges moms, markeret med “(+ moms)”.

Når du er blevet optaget på et kursus, sender vi en elektronisk faktura til betaleren, der skal betales i henhold til den betalingsdato, som står på fakturaen. Når betalingen er registreret, har du ret til at deltage i undervisningen.

Der udstedes et kursusbevis efter afslutning af kurser på minimum 12 timer. For at modtage et bevis må du som kursist maksimalt have haft 20 % fravær på kurset. Kursusbeviser sendes til din e-Boks.

Der udstedes ikke bevis for en temadag.

VIGTIGT!

Er en tilmeldingsfrist overskredet, kan du stadig tilmelde dig, hvis knappen “Mere info” er grøn.
Hvis det er første gang, du tilmelder dig et kursus i vores nye tilmeldingssystem, skal du undervejs bekræfte din e-mailadresse via en mail, som er sendt til den mailadresse, du angiver. Ellers går din tilmelding ikke igennem.
Du modtager din kvittering for tilmelding på mail tidligst tre timer efter, du har tilmeldt dig.

Der er pt. ingen aktive hold. Vi opdaterer denne side, så snart vi åbner for tilmelding til nye hold. Har du spørgsmål til hold og tilmelding, kan du kontakte os på tlf.: 72 48 75 40 eller mail: evu@kp.dk

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. For at vi kan besvare dine spørgsmål bedst og hurtigst muligt, bedes du vælge, om du vil tale med studieservice eller en faglig kontaktperson. Læs mere herunder.

Kontakt studieservice, hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding, optagelse eller andre praktiske forhold.

Tlf. 72 48 75 40 / evu@kp.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 11.00-14.00