Gå til indhold

Information om coronavirus

Om at være studerende

 - et studiestartstilbud til studerende på akademi- og diplomuddannelser på KP

Som ny studerende på en akademi- eller diplomuddannelse på KP er der mange andre ting end undervisning og forberedelse, der fylder. Alle it-systemer er nye, og der er mange af dem. Hvor er min undervisningsplan og litteraturliste? Hvor får jeg fat i et studiekort? Hvordan printer jeg på uddannelsesstedet? Hvordan får jeg studieliv, arbejdsliv og privatliv til at hænge sammen? Hvad forventes der af mig? Hvem kan hjælpe mig med hvad – og hvor skal jeg lede efter oplysninger om hvad?

Kom og få en introduktion til alt det, du som studerende skal vide for at få det optimale ud af din uddannelse. Det er tre timer godt givet ud, så du er klædt på til at være studerende på en akademi- eller diplomuddannelse på KP.

Indhold

  • Praktisk info om studiekort, eksamen, KP-mail, print, kantine, it-support, basen, Office-pakken + muligheder for støtte på studiet
  • Intro til læringsplatform
  • Formelle krav på uddannelsen
  • Læringsstil og mig i en studiegruppe (kom evt. sammen som studiegruppe)
  • Forberedelse og deltagelse i undervisning
  • At lære at lære (refleksion)
  • Sammenhæng mellem studieliv, arbejdsliv og privatliv + transfer + involvere bagland (chef, kolleger mv.)
  • Gruppearbejde (virtuelt)
  • Eksamen

Underviser
Søren Cruys-Bagger, lektor

Deltagelse i den studiestøttende aktivitet kræver, at der er betalt for deltagerbetaling på et akademi- eller diplommodul i det pågældende semester.

Tilmelding

Optagelse sker efter først-til-mølle-princippet.

Efter tilmeldingsfristens udløb tager vi stilling til, hvilke kurser og temadage vi kan gennemføre, og hvilke vi må aflyse. Alle meddelelser vedrørende optagelse og aflysning sendes til din e-Boks.

Tilmelding er bindende fra fristens udløb.

Tilmeldinger efter fristens udløb er bindende fra tilmeldingsdatoen. Hvis du bliver forhindret eller syg, har din arbejdsplads altid mulighed for at sende en anden medarbejder.

Husk venligst at give os besked – både ved fravær, og hvis en anden medarbejder skal overtage pladsen. Kursusafgiften refunderes ikke ved afbud/fravær. Alle afmeldinger og afbud skal sendes skriftligt til kursus@kp.dk

Prisen fremgår af hvert enkelt kursusopslag.

Alle kursuspriser er angivet uden moms. På kurser udbudt under åben uddannelse tillægges der ikke moms på fakturaen. Det fremgår af prisen på det enkelte kursusopslag, om der tillægges moms, markeret med “(+ moms)”.

Når du er blevet optaget på et kursus, sender vi en elektronisk faktura til betaleren, der skal betales i henhold til den betalingsdato, som står på fakturaen. Når betalingen er registreret, har du ret til at deltage i undervisningen.

Der udstedes et kursusbevis efter afslutning af kurser på minimum 12 timer. For at modtage et bevis må du som kursist maksimalt have haft 20 % fravær på kurset. Kursusbeviser sendes til din e-Boks.

Der udstedes ikke bevis for en temadag.

Studiestartstilbud: om at være studerende (Campus Carlsberg)

Start- og slutdato

03.02.21 - 03.02.21

Tilmeldingsfrist

22.01.21

Pris

0 kr.

Hvor

Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 Kbh. V

Studiestartstilbud: om at være studerende (Campus Nordsjælland)

Start- og slutdato

04.02.21 - 04.02.21

Tilmeldingsfrist

22.01.21

Pris

0 kr.

Hvor

Campus Nord, Carlsbergvej 34, 3400 Hillerød

Studiestartstilbud: om at være studerende (Tagensvej 18)

Start- og slutdato

05.02.21 - 05.02.21

Tilmeldingsfrist

22.01.21

Pris

0 kr.

Hvor

Tagensvej 18, 2200 København N

Kontakt

Kontakt KP, hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding eller optagelse, eller hvis du har brug for yderligere information om en uddannelse eller et kursus.

Tlf. 72 48 75 40 / evu@kp.dk

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 11.00-14.00