Gå til indhold

Lydfølger og stavning for undervisere af tosprogede FVU-deltagere

På dette kursus får du mulighed for at kvalificere din staveundervisning til tosprogede FVU-deltagere.

Om kurset

Det får du ud af kurset

Du lærer om undervisningsmetoder og udarbejder materiale, der kan bruges i undervisningen. Kurset foregår over to mødegange, og mellem de to mødegange afprøver du metoder og materialer med dit eget hold.

Det faglige indhold på kurset

Mange tosprogede FVU-kursister oplever stavning som den vanskeligste disciplin i FVU-undervisningen. På dette kursus vil du komme til at arbejde med de udfordringer, der opstår for tosprogede deltagere i forhold til stavning og vanskelighederne ved at anvende lydfølgeregler.

Om undervisningen

Undervisningen veksler mellem oplæg, gruppearbejde og fælles drøftelser. Dertil indgår mellemrumsarbejde på egen hånd mellem de to kursusdage.

Undervisere

Kursets to undervisere, Anita Blommegaard og Thomas Juhl Nielsen, er begge ansat ved sprogcenteret Speak og har stor erfaring med at tilrettelægge og gennemføre FVU-dansk for deltagere med dansk som andetsprog.

Hvem deltager?

Målgruppen er undervisere i FVU-dansk som har mange tosprogede deltagere på holdene, eller som er interesseret i at zoome ind på krydsfeltet mellem dansk som andetsprog og lydfølgebaserede stavestrategier i praksis.

Tilmelding

Optagelse sker efter først-til-mølle-princippet.

Efter tilmeldingsfristens udløb tager vi stilling til, hvilke kurser og temadage vi kan gennemføre, og hvilke vi må aflyse.

Hvis kurset stadig fremgår af kp.dk med en ”Ansøg-knap” efter tilmeldingsfristen, er der stadig ledige pladser, og du er velkommen til at tilmelde dig. Hvis der er venteliste, fremgår det af kurset.

Alle meddelelser vedrørende optagelse og aflysning sendes til din e-Boks.

Tilmelding er bindende fra fristens udløb.

Tilmeldinger efter fristens udløb er bindende fra tilmeldingsdatoen. Hvis du bliver forhindret eller syg, har din arbejdsplads altid mulighed for at sende en anden medarbejder.

Husk venligst at give os besked hvis en anden medarbejder skal overtage pladsen. Kursusafgiften refunderes ikke ved afbud/fravær. Alle afmeldinger og ombytninger skal sendes skriftligt til kursus@kp.dk

Prisen fremgår af hvert enkelt kursusopslag.

Alle kursuspriser er angivet med og uden moms. På kurser udbudt under åben uddannelse tillægges der ikke moms på fakturaen. Det fremgår af prisen på det enkelte kursusopslag, om der tillægges moms, markeret med.

Når du er blevet optaget på et kursus, sender vi en elektronisk faktura til betaleren, der skal betales i henhold til den betalingsdato, som står på fakturaen. Når betalingen er registreret, har du ret til at deltage i undervisningen.

Der udstedes et kursusbevis efter afslutning af kurser på minimum 12 timer. For at modtage et bevis må du som kursist maksimalt have haft 20 % fravær på kurset. Kursusbeviser sendes til din e-Boks.

Der udstedes ikke bevis for en temadag.

VIGTIGT!

Er en tilmeldingsfrist overskredet, kan du stadig tilmelde dig, hvis knappen “Mere info” er grøn.
Hvis det er første gang, du tilmelder dig et kursus i vores nye tilmeldingssystem, skal du undervejs bekræfte din e-mailadresse via en mail, som er sendt til den mailadresse, du angiver. Ellers går din tilmelding ikke igennem.
Du modtager din kvittering for tilmelding på mail tidligst tre timer efter, du har tilmeldt dig.

efterår 2022

Lydfølger og stavning for undervisere af tosprogede FVU-deltagere

Start- og slutdato

06.10.22 - 28.10.22

Tilmeldingsfrist

08.09.22

Pris

Privatpersoner betaler moms, og virksomheder betaler ikke moms.

3.625 kr.

2.900 kr. ekskl. moms

Hvor

Tagensvej 18

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. For at vi kan besvare dine spørgsmål bedst og hurtigst muligt, bedes du vælge, om du vil tale med studieservice eller en faglig kontaktperson. Læs mere herunder.

Kontakt studieservice, hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding, optagelse eller andre praktiske forhold.

Tlf. 72 48 75 40 / evu@kp.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 11.00-14.00

Martin Hauerberg Olsen

Lektor

+45 41 89 85 45