Gå til indhold
" "

Netværk: Psykiatri og mental sundhed

gratis netværk til dig, som arbejder med psykiatriske problemstillinger og gennem dit arbejde møder borgere med psykiatriske diagnoser.

KP Psykiatri og Mental Sundhed er et netværk, der bygger på omfattende tværfaglig viden og erfaringer fra udviklingsprojekter, forskning, uddannelser og undervisning inden for det sundheds-, social-, pædagog- og ledelsesfaglige område.

Vi ønsker med dette initiativ aktivt at bidrage til opbygning af stærke professionelle praksisser, der kan imødekomme og omfavne borgere i mental mistrivsel og med behov for forebyggende indsatser, støtte, rehabilitering eller behandling.
, Chefkonsulent på Københavns Professionshøjskole og videreuddannelsesområdet 'Sundhed, Social og Beskæftigelse'

Gratis arrangementer, fagartikler m.m.

I netværket tilbyder konsulenter og fagpersoner fra Københavns Professionshøjskole gratis arrangementer, videndeling og netværksmuligheder, der giver dig et solidt videngrundlag, som du kan bruge til at kvalificere og udvikle indsatser i psykiatrien.

Det er gratis at være med i netværket. Tilmeld dig her, og får tilbud om fysiske og virtuelle arrangementer og dyk ned i fagartikler, film, kronikker og podcasts.

Kontakt

Pauline Hagensen

Chefkonsulent

+45 24 29 64 17