Genveje


Pædagogstuderende i konstant bevægelse

25-årige Morten Larsson og 23-årige Camilla Bech læser på den særlige profil ’idræt, bevægelse og sundhed’ på pædagoguddannelsen på Københavns Professionshøjskole.

”Jeg er vild med, at jeg kan læse til pædagog og samtidig have særligt fokus på den fysiske dimension i mit arbejde med børn og andre borgere. En typisk skoledag starter med undervisning i teorier og metoder, som vi bagefter afprøver sammen i sportssalen, på boldbanen eller udendørs,” siger Morten Larsson.

”Vi har træningstøj med hver dag. Vi træner og øver os i, hvordan man inddrager bevægelse i pædagogisk arbejde. I skoler, dag- og fritidstilbud er der stort behov for pædagoger, der kan arbejde med trivsel, læring og fællesskaber gennem leg og bevægelse. Og så har vi et fantastisk sammenhold – og faciliteterne er supergode,” siger Camilla Bech. 

Når du læser til pædagog, kan du specialisere dig i dagtilbudspædagogik, skole- og fritidspædagogik eller social- og specialpædagogik. Københavns Professionshøjskole tilbyder også særlige profiler, fx musik i pædagogisk arbejde, socialt arbejde – eller som Morten og Camilla – idræt, bevægelse og sundhed.

 Pædagogstuderende i basketbur