Genveje


Ledige pladser

Her på siden annoncerer vi ledige pladser på vores uddannelser.

Vi har ledige pladser til studiestart i september 2018 på følgende uddannelser:

Vi har desuden ledige pladser til studiestart i september 2018 på læreruddannelsen, Uddannelsesstation Helsingør. Uddannelsesstationen er placeret i attraktive rammer på Kulturværft Helsingør klods op ad offentlig transport og en række kulturinstitutioner. Du ansøger om en plads på læreruddannelsen, Carlsberg hvorefter du får mulighed for at vælge Uddannelsesstation Helsingør som uddannelsessted. Ansøgningsfristen er også her d. 15. august for ansøgere med mere end 7 i eksamensgennemsnit.

Det er desuden muligt at søge en standby-plads til sommerstart på følgende uddannelser:

Sådan søger du en ledig plads

•Tjek om du opfylder adgangskravene til den uddannelse, du ønsker at søge optagelse på.
•Ansøg online via ansøgningsportalen og vedhæft dokumentation for at du opfylder adgangskravene. Vi modtager ikke ansøgninger pr. e-mail eller i papirform.
•Ansøgningsfristen for at søge ledige pladser er angivet for hvert enkelt uddannelsessted på listerne herover. 

For at komme i betragtning til en ledig plads, skal du opfylde adgangskravene til uddannelsen. Både ansøgere der normalt skal søge i kvote 1 og kvote 2, kan søge ind på ledige pladser.

Særligt for Læreruddannelsen: Har du en gymnasial eksamen med et gennemsnit på 6,9 eller derunder eller en anden uddannelsesbaggrund end gymnasial eksamen, skal du være opmærksom på, at du skal til en optagelsessamtale for at være optagelsesberettiget. Optagelsessamtaler afholdes på KP Campus Carlsberg i uge 32 og 33 samt man-tirs. i uge 34. Læs mere om optagelsessamtalen.

Ledige pladser februar 2019

Til studiestart februar 2019 er der ledige pladser på nedenstående uddannelser, men det er først muligt at ansøge om pladserne i perioden d. 8.-21. oktober 2018. Link til ansøgningsportalen vil være tilgængeligt her på siden fra d. 8. oktober 2018
 
Administrationsbachelor, Nørrebro
Ergoterapeut, Nørrebro
Ernæring og Sundhed, Nørrebro 
Katastrofe og Risikomanagement, Nørrebro 
Laborant, Nørrebro 
Lærer, Carlsberg
• Pædagog, Carlsberg
• Pædagog, Hillerød E-læring
• Sygeplejerske, Nørrebro
Sygeplejerske, Rønne

Har du spørgsmål til, hvordan du søger ledige pladser, er du velkommen til at kontakte Optagelse.