Gå til indhold

Information om coronavirus

Praktikinformation

Praktikperioderne

Praktikken er en obligatorisk del af ernæring- og sundhedsuddannelsen og giver dig mulighed for at koble teori med praksis. Ligeledes kan du udveksle viden og afprøve dine færdigheder under praktikforløbet og dermed skabe de første kontakter til dit kommende erhvervsliv.

Praksis/praktik

Pædagogisk praksis

Efterår

Uge 49 – uge 51

Forår

Uge 20- uge 22

Praksis/praktik

Professionspraktik

Efterår

Uge 48 (torsdag) til uge 3 (fredag)

Forår

Uge 19 (torsdag) til uge 25 (fredag)

Praksis/praktik

Selvtilrettelagt praktik

Efterår

”Selvtilrettelagt praktik” som valgfrit element (valgfag):
Uge 35 (mandag) til uge 40 (tirsdag)

Forår

”Selvtilrettelagt praktik” som valgfrit element (valgfag):
Uge 6 (mandag) til uge 11 (tirsdag)

Praksis/praktik

Selvstændig professionsudøvelse

Efterår

Ordinær praktik
Uge 36 til uge 48

Forår

Ordinær praktik
Uge 7 til uge 18

Praksis/praktik

Selvtilrettelagt praktik i DK

Efterår

6 ugers periode med valgfrie elementer
Uge 35 til uge 40

Forår

6 ugers periode med valgfrie elementer
Uge 6 til 11

Hvor kan du komme i praktik?

Er du nysgerrig for at se, hvor ESU-studerende tager i praktik, kan du finde en oversigt i pdf`en her:

Det siger virksomheder om ESU-praktikanterne

Vi har stor gavn af de studerendes erfaring med pædagogik, kommunikation og formidling, især i forbindelse med kontakten med vores forsøgspersoner. Derudover er vi glade for at have forskellige folk på projekterne, heriblandt med forskellig uddannelsesmæssig baggrund.
I Meyers Køkken er vi er nysgerrige på, hvordan de studerende fra Ernæring og Sundhed kan bidrage til udviklingen af vores koncepter og produkter. Og omvendt har vi som madvirksomhed både en interesse og opgave i at bidrage så godt vi kan til at kvalificere de studerende med praktisk erfaring under uddannelsen.
Vi har erfaret hvor vigtig ernæring er for vores beboere, at de får den rette kost. Der er meget, der kan have indflydelse på at en beboer får den rette ernæring. Og det er ikke alt vi ser. Derfor synes vi det er interessant at få andre nye øjne på.
Vi har haft to nysgerrige og interesserede studerende på besøg, og haft nogle gode og anderledes uger.
Vi er meget glade for at kunne hjælpe og har også selv meget gavn af at have praktikanter. Det er meget værdifuldt med andre øjne, når man er nye i branchen.
Vi havde to studerende i praktik hos os i et seks uger forløb, og vi var meget tilfredse med forløbet. De studerende hjalp både med en analyse af sundhedsanprisningerne, og de hjalp med at promovere virksomheden på de sociale medier. Alt i alt et rigtig værdifuldt bidrag til vores virksomhed.
Vi er vilde mede vores samarbejde med de studerende. Det giver nye øjne på praksis og holder os skarpe i sundhedsproblematikker

Udlandspraktik

Det er muligt at komme til udlandet i din praktikperiode. Informationer om eksempler på forskellige praktiksteder i udlandet kan du finde i nedenstående pdf.  Hvis du ønsker flere informationer, kan du kontakte Marianne Søgaard Andersen via mail (msan@kp.dk).

Teamet

Kontaktoplysninger på vores praktikteam:

Amina von Eitzen
Praktikkoordinator
abve@kp.dk
Tlf.: 24 29 63 24

Birgitte Gade Brandert
2. semester praksisansvarlig
brbr@kp.dk
Tlf.: 24 67 96 57

Lenette Nielsen
3. semester SD-praktikansvarlig
lnie@kp.dk
Tlf.: 51 38 06 19

Nanna Molnit Ørum
3. semester FL-praktikansvarlig
naor@kp.dk
Tlf.: 51 38 06 19

Lone Ebbeskov Larsen
6. semester FL-praktikansvarlig
llela@kp.dk
Tlf.: 51 63 28 89

Charlotte Siiger
6. semester SF-praktikansvarlig
chsi@kp.dk
Tlf.: 51 38 03 63

Marianne Søgaard Andersen
Udlands praktikansvarlig
msan@kp.dk
Tlf.: 51 38 06 45

Lea Bjerre
Selvtilrettelagt praktikansvarlig
labj@kp.dk
Tlf.: 51 38 06 04

Informationer til virksomheder

Vi modtager gerne et praktikopslag, hvor jeres virksomhed og arbejdsopgaver er beskrevet. I er også meget velkomne til at kontakte praktikkoordinatoren for yderligere oplysninger og en generel snak om praktikken.

Skabelonen til praktikopslag kan downloades herunder

Vores praktikfolder giver et godt overblik over uddannelsen og vores krav til praktiksteder og kan hentes herunder