Genveje


Administrationsøkonom 953x390

Administrationsøkonom

Vil du være med til at administrere og udvikle det offentlige og private erhvervsliv?

Interesserer du dig for samfundsfag og administration, og kan du gå kreativt og nysgerrigt til værks, så er den toårige uddannelse til administrationsøkonom måske noget for dig.

Uddannelsen

Uddannelsen til administrationsøkonom kræver, at du arbejder selvstændigt og undersøgende med fag, som spænder over jura, administration, økonomi, samfundsfag og organisationsteori. Det får du brug for, når du skal planlægge og gennemføre løsninger i dit fremtidige job. 

Som administrationsøkonom får du ikke bare brug for din faglige viden, men også dine personlige kompetencer. Du skal både kunne trække på din viden om økonomiske og juridiske forhold og samtidig udnytte dine kompetencer inden for innovation og kommunikation.

Søg ind på uddannelsen

Læs mere om adgangskrav og om, hvordan du søger optagelse her:

Mere om uddannelsen

Du kan læse mere om uddannelsen, se film og læse artikler om studielivet her:

Job og Karriere

Med uddannelsen administrationsøkonom fra Københavns Professionshøjskole får du en spændende karriere med mange jobmuligheder efter endt uddannelse. Administrationsøkonomer arbejder bl.a. som administrative medarbejdere i private virksomheder og kommuner, koordinatorer, HR-assistenter, økonomimedarbejdere, kundekonsulenter, kontormedarbejdere, projektansvarlige, sagsbehandlere i banker og meget mere.

Fakta

Uddannelsen til administrationsøkonom er en kort videregående uddannelse, der tager 2 år.

På administrationsøkonomuddannelsen er der studiestart om sommeren. Læs mere om studiestart

Ansøgningsfrister

  • Kvote 1: 5. juli kl. 12.00
  • Kvote 2: 15. marts kl. 12.00

Adgangskvotient 2019: 3,8

Uddannelsessted

Som administrationsøkonom foregår al undervisning på Tagensvej 86. Læs om studielivet:

UCC og Metropol er blevet til Københavns Professionshøjskole
Den 1. marts 2018 fusionerede professionshøjskolerne UCC og Metropol. Hvis du bliver optaget på en af vores uddannelser fra sommeren 2018, kommer du derfor til at gå på Københavns Professionshøjskole. Med fusionen vil vi sikre stærkere faglige miljøer og skabe de bedste rammer for dit studieliv.