Genveje


Mindeord for Nedim Yasar

Det er med stor sorg, at Københavns Professionshøjskole må orientere om, at en af vores studerende, Nedim Yasar, er afgået ved døden efter skud mandag aften.

21. november 2018

Nedim Yasar var studerende på pædagoguddannelsen ved Københavns Professionshøjskole på Campus Carlsberg. Han havde gennemført den grundfaglige del af pædagoguddannelsen og var startet på den social- og specialpædagogiske specialisering – en uddannelsesretning, der blandt andet har fokus på børn og unge med særlige behov.
 
Nedim Yasars holdning var, at pædagoger kan spille en afgørende rolle i udsatte unges liv. Han var optaget af professionsetik og myndighedsaspektet i sin uddannelse og understregede, at denne indsigt var betydningsfuld i forbindelse med hans interesse i at arbejde med bande-exit-problemstillinger på sigt. Han var en engageret studerende, der var vellidt af sine undervisere og medstuderende. De beskriver ham med varme som hjælpsom, charmerende og som en upoleret børste.
 
Københavns Professionshøjskole flager i dag på halv stang, og studerende og undervisere, der kendte Nedim Yasar, kan mødes og dele sorgen ved en mindehøjtidelighed kl. 12.
 
Vore tanker og dybeste medfølelse går til hans familie og medstuderende.

Stefan Hermann
Rektor

Anna C. Engers
Uddannelsesleder